Şimdi diyeceksiniz bunu neden yaptın?
Piyasada çok fazla buna benzer ürün var veya evin kilerinde bir dünya boş ayakkabı kutusu var. Fakat benim gibi bisikletle atış yapmaya gidenlerdenseniz, oldukça işinizi görecek bir icat. Çantanızın köşesine rahatlıkla koyabilirsiniz. Öyle matah bir şey değil ama portatif olması, oturaklı ve rijit durması, rüzgardan etkilenmeyecek olması (1,6 kg) oldukça yararlı bir icat yapıyor kendilerini... Karşıdan bakıldığında da saçmanın icat üzerinde çarpabileceği yüzey alanı da olukça az. Aynı zamanda da benim gibi yere uzanarak atış yapanlardansanız, icada takılı hedefin tam orta noktası yerden 270 mm yüksekliğinde. Bu da namlu ekseninizi bipodunuz sayesinde rahatlıkla ayarlayabileceğiniz bir mesafe (Yani benim bipodta öyle). ChairGun veya benzer bir programdaki değerleri daha doğru tutturabilmek için bu çakışmanın gerekli olduğunu biliyorum. Yanılıyor da olabilirim.
Bulunduğunuz yerde lazer kesim yapan bir yere 2 mm galvanizli sacdan çok rahat kestirip büktürebilirsiniz. Aşağıda teknik dökümanlar mevcut. Yapmak isteyenler için her türlü yardımcı olurum.
[Resim Engellendi: http://s13.postimg.org/m6f71n0fb/DSC_0031.jpg]