arkadaşlar bu kuru sıkı tabancayı geçen gün bizim tüfekçide gördüm,dediki bu tam otomatik atış yapabiliyor silahın dış aksamı plastik ancak içi metal,(hayalet) gibi yani.
silahın sağ arka kısmındaki kurma kolunu bir kere çekip bıraktığımızda,boş kovan tahliye yerindeki kapak otamatik açılıyor dışa doğru,ancak gerisi kapalı yine, çok asortik bir şey olmuş,link deki videyuda izledim acayip tatminkar oldum vallah,gerçek uzi kullanıyormuş gibi hisse kapıldım,linkdeki tanıtım video yu tıklayın seyrine doyun yarın alcam bi tane
http://www.silahmarketi.com/asp/show_stock.asp?product=ZK-01
zoraki 925 Uzi of of :)
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Güzel birşeye benziyor. Ama gürültü çıkarmaktan başka bir işe yaramayan silahlar bana göre değil.
-
Güzel birşeye benziyor. Ama gürültü çıkarmaktan başka bir işe yaramayan silahlar bana göre değil.
Aynen Çata pat al patlat. Ne farkı var.
-
görüntüsü güzel de tam otomatik modunda dikiş makinesi gibi ses cıkarıyor ırrrrrrrrrrr mermi ziyan etmekten başka bir işe yaramıyor bence
ben desert eagle kullanıyorum 18 +1 ama 15 tane doldurup her atış arasında en 1,5 -2 sn ye farkla atış yapmak bana daha güzel geliyor hem silahın sesi net anlaşılıyor -
askerde fırsatını bulursan bir dene otomatiğe al tetiğe bir bas düğünlerde gerçek tabanca ile atış yapacaklarına bununla yapsınlar hem ekonomik hem otamatik,hemde tehlike verici bir ürün deyil adı üzerinde ses tabancası,sanırım yerli malı üretimi
-
Bu,İskender Büyük ün,Nazımının silahı değilmi?Valla görüntüsü ve gürültüsü için bile alınabilir
-
selamlar ben cz 75 kulaniyorum boyle atinca guzel ama cok pahalı mermileri istikhakta zaten 250 tane bitiveriyor hemencecik ben almayı dusunuyorum
-
bizim ülkemizde bu tabanca satar
silah meraklısı çok ülkemizde hele böyle otomatik seri atış yapması artı avantaj alıcı açısından -
maalesef geçende bi kanun çıktı (veya çıkacak) kurusıkıya otomatik görünümü vermek yasakmış.
-
videoyu da izledim ama bana göre boşuna o kadar görünüm yapmışlar. ses falan tamam da hiç ateş çıkmıyor namludan nasıl iş anlamadım. ama bence asıl silah bu:
http://www.silahmarketi.com/asp/show_stock.asp?product=EK-01
-
ben bunu hiç görmedim yaff
-
Zorakiler güzel bende almayı düşünüyorum birtane ama öncelik Colt'un
-
Kurusıkı yerine gerçek mermi atsaydı dünyada hatırı sayılır bir silah olurdu herhalde. Tasarımlarımız artık çok güzel. Her ikisi de ümraniye yukarıdudullu da imal ediliyor. Aceba diyorum namlu yaptırılsa bu silah normal atmaya bu kadar dayanır mı fiziken ?
-
ben ce dayanabilir fiziken?? zaten fişek yatağındaki patlamaya dayanıyor tek sorun namlu , normal bir namlusu olsa bence belli bir süre iş görür, ama yakalanırsada devlet baba daha iyi iş görür ona göre.
-
Zorakiler güzel bende almayı düşünüyorum birtane ama öncelik Colt'un
Colt'un kurusıkısı nasıl gördün mü? Kurusıkıyla işim olmaz ama colt fanatiği olduğumdan colt un orjinal fabrikasyon malıysa alabilirim bir tane.