Arda HW yi sıfır aldığımda namlu dışını yağlarken kullandığım bez gizli pastan kıpkırmızı olmuştu. Stokta bekleme süresini göz önünde tutarak dış yüzeyde koruyucu yağın bol olması anlamlı ve solvent içermeyen her yağ mantıklı. Ama iç aksamda kullanılan yağ tıpkı söylediğin gibi tür olarak uygunsuz.
Mod 87qe
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Salih hocam dizelleme vardır. Benim mod135 qe de yeni bitti. Bence dizelleme emareleri geçince bizuk grupman veren pelletleri bir daha deneyin farklı olacaktır.
-
Emir bey 135'in en sevdiği pellet hangisi? Farklı pelletleri deneme şansınız oldu mu?
-
Ben genelde gamo ts22 leri kullanıyorum
-
Daha doğrusu jsbler bitt elimde 5-6 kutu ts22 var opnları eritiyorum ancak benim kanaatim jsb 18 gr bunda iş görür
fakat ben bişey farketti sanki namlu biraz daha sert veya yivler diana yivleri gibi keskin onun için sert pelletler daha iyi oluyor gibi -
Evet hn ve rws ile iyi anlaşıyor. Her ikisi sert pelletler. Eğer sert pellet sevecek ise 200 lük kutulardaki hn field target 16,36 grain bu namlu için ideal olabilir. Esasen bir tüfek sevse de yumuşak pelletleri, özellikle 13,43 ü ben sevemedim. Etekleri kutudan alırken dahi ezilebiliyor. Breakbarrel tüfeklerde azami dikkat ile yerleştirmek gerekiyor, namlu kapanınca etek yine ezilebiliyor.
-
Namludan kırmalılar için şunu mu denesek aslında?
[Resim Engellendi: http://cdn.pyramydair.com/images/zoomed/Air-Venturi-Pellet-Pen-System-177cal_AV-6011_zm2.jpg]
-
çok asortik oldu bu yahu ,nazik nazik.
-
-
Çocukken hatırlıyorum. Hatsan'ımın yayı iyice gevşediğinde, güçsüzleştiğinde peleti namluya bir çivi ile iterek yerleştirirdim. Bir iki santim iter bırakırdım. Ve atışım belki iki kat güçlenirdi. Çok güzel günlerdi. Elimizden tüfek düşmezdi. Özgürce atış yaptığımız yerler şimdi onaltı kat site oldu
-
Eeee nüfus artıyor.
-
Daha doğrusu jsbler bitt elimde 5-6 kutu ts22 var opnları eritiyorum ancak benim kanaatim jsb 18 gr bunda iş görür
fakat ben bişey farketti sanki namlu biraz daha sert veya yivler diana yivleri gibi keskin onun için sert pelletler daha iyi oluyor gibiAynen Emir hocam mod 135 qe yivleri daha önce hıcbır hatsanda gormedıgım kadar keskin,,Harbı cekmek için ucunda bez parcası,namluya gonderdıgım yalıtımlı ince kablo namludan cıkana kadar sureklı takıldı yıvlere
-