Olaya bak...
Mke silah fabrikası müdürü suç üstü yakalandı.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
yazık...
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Aldığım bir duyum eğer doğruysa ; Satmak istediği kişiler bu haini ihbar etmişler,
Demekki ilgilerini çekmemiş.
-
söyleyeceklerimi forum kaldırmayabilir Allahımdan bulsun ne diyelim...
-
yazıklar olsun
-
Arkadaşa yazık olmuş .kumpasa komploya gelmiş sanki:)
-
Ülkemiz bunun gibiler yüzünden bu halde nasıl vicdanları rahat bir şekilde yaşıyotlar anlamıyorum. Allah'tan bulsunlar başka bişey demek istemiyorum.
-
fuarlarda bora tüfeğinın nasıl çalındığı belli oldu
-
Bi adamda Allah korkusu olmadım mı herşeyi bekle ondan...
-
Vatana ihanetin tek bir cezası vardır o da ÖLÜM! Böyle şerefsizleri meydanlarda darağacında sallandırmadıktan sonra bu işin sonu gelmez. Biz bu topraklar için nice şehitler verelim! Sen git bize o mermileri sıkanlarla iş birliği yap, milli projeleri sat. SOYSUZ KÖPEK...
-
Özür dilerim "SOYSUZ KÖPEK" sözümü geri alıyorum. Çünkü köpek asildir, vefalıdır.... Yediği kaba pislemez...
-
ne denebilirki????
-
Haram yiye yiye sıfatında nur kalmamış.Bunlara hapis cezası vermiceksin elektrik verceksin.veya projesi satmak istediği tüfekle idam edeceksin.bunlara hak olan budur.Biz ülke olarak niye gelişemiyoruz işte cevabı.
-
Konu tüfek le sınırlı olmayabilir. Bakalım altından başka şeyler çıkacak mı?
-
Tam bir vatan haini
-
yazık bu millete neçe iyi niyetli ve becerikli insanlar var. Adamcılık olmasa bide!!!!!!!!
-
Biz zaten Ülke olarak içimizdeki Hainleri bulup yok edebilsek, sorunlar büyük oranda çözülecek. En son akşam haberlerinde izlediğim kadarıyla Bu hain 24 yıl hapis cezasıyla yargılanacakmış. 1 tane adam öldür cezası ömür boyu hapis veya ağırlaştırılmış müebbet. Ülkene hainlik yap, Ülkeni sırtından vur, Ülkenin emeğini dış güçlere sat, 75 milyon insanın emeğini çal 24 yıl hapis.
-
Söz konusu vatana ihanet olunca bazı yazılanları silmeye elim gitmedi...
-
terörist ve casus a idam
-
acaba projenin ne kadarını sattı, hangi merhalede yakalandı.
F 16 ların milli yazılımı da nerdeyse tamamen israil ve amerikanın eline geçti ama neticede mühendislerin ölümünün intihar olmadığı anlaşıldı. Bu da onun gibi mi oldu. Artık iş işten geçti mi. -