selamlar co2 tabancaların gücü nasıl artırılır vede auto nasıl yapılır bi forumda çok kolay olduğu yazıyordu bilgisi olanlardan yardım bekliyorum
blovback tabancaları otomatik yapma
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
daha guclu bır co2 tupunle guc arttırabilirsin veya icinde c02 deki gücü ayarlayan birşey vardı cakmak gibi cakmakta kucuk bırsey var cevırıyorsun gazı cok yayıyor cevırıyorsun az yayıyor buda oyleydı sanırsam
-
daha guclu bır co2 tupunle guc arttırabilirsin veya icinde c02 deki gücü ayarlayan birşey vardı cakmak gibi cakmakta kucuk bırsey var cevırıyorsun gazı cok yayıyor cevırıyorsun az yayıyor buda oyleydı sanırsam
daha guclu co2 nerden bulunur bunların hepsı standart 60 bar degılmı
-
sanırım marka farkı var
-
markadan olacagını sanmam bende guc konusuna kafayı taktıgım zamanlarda bayagı bı arastırdım 60 barın ustunde yok. en fazla doluluk olarak 5-10 atıs farkeder belkı kalıtelıyle kalıtesız