anladığım kadarı ile: mega, maxi nin uzun namlulusu ve yayı daha güçlüsü olduğundan, valf in açık kaldığı süre uzun oluyor ve daha güçlü ve erken düşüş veren bir grafiği var, yayını maxi yayı ile değişip daha alt güç kademesinde denenirse stabil olma şansı tabii ki var...meganın daha çok ağır pellet yada bulletleri max seviyelerde kullanmayı isteyenlere yönelik.
Yeni Kral Breaker S
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
peki söyle bir sorum olacak maxi yayını ve çekicini megada kullanmak namlu uzunluğunda fayda mi sağlar yoksa yeterli hava olmayıp zarar mı sağlar gerçi abartılacak kadar fazla bir uzunluk yok ama
-
peki söyle bir sorum olacak maxi yayını ve çekicini megada kullanmak namlu uzunluğunda fayda mi sağlar yoksa yeterli hava olmayıp zarar mı sağlar gerçi abartılacak kadar fazla bir uzunluk yok ama
bu konu daha önce burada incelendi
Kral Puncher Xlarge chrony test -
Yurt dışında normal kundak bullpup dan daha pahalı ..bizim burda bullpup olunca değere biniyor
-
Piyasada 2 ana firma olup yerli üretim bullpup olmayınca bazılarımız da pahalı fiyatlardan yada servis sıkıntısından ithalleri tercih etmediği için firmalar alıcıya istedikleri fiyatı çekti bullpuplarda zaten arge yapmayıp diğer ürünlerin bloğunu kullanıyorlar e ahşap için bullpup'ın neredeyse hiçbir ek maliyeti yok, plastik kundakta ise yeni enjeksiyon kalıbının ücreti yüksek onu kabul ediyorum ancak plastiğin materyal maliyeti düşük olduğu için yeni alınan kalıpların firmaya yaptığı birim maliyet belirli bir üretim ve satış düzeyinden sonra azalacaktır sonra zaten kar etmeye başlanır. Bunları yazdık ama gidip bende aldım bir tane bullpup yapacak birşey yok 1000-1500₺ civarına cricket satılsa cricket alırdık .
-
Yurt dışında normal kundak bullpup dan daha pahalı ..bizim burda bullpup olunca değere biniyor
e bizim buralarda tüfek boyu 5 cm arttımı fiyatı 100tl artıyor, değişik bir fiyatlandırma stratejisi var ha birde kısalınca artıyormuş onuda gördük
-
Sitedeki fiyatlar guncelse komik olmus. Maxi en ucuzu. En pahalisida ilk cikan duz modelleri:)
-
Alacak kişiler kesinlikle yüksek ayak tarzı birşey tercih etsinler, hawke dürbün ve hawkenin normal ayağıyla yanaklık takılı halde net ve rahat omuzlayamadım görüntü alamadım
-
aynen ya yüksek profili bir ayak tercih etmeli yada yanaklığa yanağı değilde elmacık kemiğine dayamak gerekiyor
-
Alacak kişiler kesinlikle yüksek ayak tarzı birşey tercih etsinler, hawke dürbün ve hawkenin normal ayağıyla yanaklık takılı halde net ve rahat omuzlayamadım görüntü alamadım
aynen ya yüksek profili bir ayak tercih etmeli yada yanaklığa yanağı değilde elmacık kemiğine dayamak gerekiyor
2 hafta önce soyleseydiniz iyi olucakdi bende hawke nin kısa ayağından aldım 44 mm yüksekliği var yanakligi söküp attım göz kurtarmiyor ☺
-
Bende geçtiğimiz pazar öğrendim
-
yetkililere bende mail attim. Umarim kulak verirler.
-
Nikula Tactical dürbünüm vardı kendinden ayaklı. Şimdi bende tam onu nasıl yukarı kaldırırım diye düşünüyordum.
Şarjör burnuma girecek nerdeyse -
yetkililere bende mail attim. Umarim kulak verirler.
hocam sizinde dolum ucu orinklerinde gözle görünür aşınma oluyormu benim tüfekte avşa atılmış lakin hala keskin yerler var oralardan aşınıyor acaba bu durum herkezde varmı ?
-
sert takmalarda ve gres surmedigim zamanlarsa bende yasiyorum oring kesilmesini.
Biraz kibar davranip gresleyip sokmak lazim ucumuzu. -