Her türlümetal el aleti yapımında kaymazlık sağlanması açısından tırtıl atılır. Küçük tornalarda iki taraflı tırtıl, güç açısından tornayı yormaması nedeni ile daha avantajlıdır. İleride yapacağım bir kaç modifikasyonda (atlas bipot uzatma aparatı gibi) gerekli olacağı için bu aleti yaptım keyifli seyirler...
Tırtıl aparatı (knurling tool)
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
efsane atölye gördüğümde inanamamıştım.
Eline sağlık Emrah hocam -
Estağfurullah hocam 12 yıllık birikim. Teşekkürler
-
ustad eline sağlık, çok temiz iş olmuş.
Yaptığınız parçaları, elinizdeki tezgahları görüyorum da bu işin sonu regülatör valf blok derken tüfeğe doğru gidiyor
-
Teşekkürler, üstad olmaya çok var daha, çıraklıktan çıkalım hele
Kendi aletlerimi kendim yapmayı seviyorum. Kullanırken daha bi ayrı zevk alıyorum. Kendi tasarımım olursa neden olmasın belki tüfek de yaparım maksat eğlence olsun... -
Ne olduğunu anlamam biraz zor oldu. Son resimde ancak uyanabildim aparatın ne iş yaptığına
Bilmiyorum atölyenizdeki imkanlar uygun mudur ama böyle bir ihtiyaç var. Bu gamolar ve stoegerler için özel tetik satan aşağıdaki linkteki amcamız artık Türkiye'ye (esasen Amerika dışına) göndermiyor. Bir arkadaşıma Stoeger X20 almasını önerdim ama benimkinin GRT 3 tetik takmadan önceki 5 kilo tetiğini düşününce vazgeçip Zoraki aldırdım şimdilik onunla oyalanıyor
Bundan üretirseniz talep olabilir. Ben bendekini gönderebilirim ölçmeniz-kopyalamanız için.
http://charliedatuna.com/GRT-III%20Trigger%20New.htm
Saygılarımla.
-
Elimde modeli olursa yapabilirim sanırım. Bu usta 4-5 mm alüminyumdan yapmış galiba. Sonra da eloksal kaplamış. Eloksal kaplana yapamam ama tetik biraz uğraştırsa da yapılır. Bu yabancılardaki aletler bizde olsa keşke küçücük dükkanda freze , lazer kesim vs her tür aletleri var.
-
hocam beraber yaparız o tetiği
-
Olur Emir hocam zevkle hem muhabbet eder hem talaş kaldırırız.
-
Eyvallah. Bende kral alttan kırmalar var hatta birini namlu aradığın için sana vereyim diyordum onun tetiği gamo ve stoger lerin tetiği ile aynı ordan hallederiz.
-
Olur hocam şu teog sınavı geçsin ondan sonra bol bol vaktim olur
-
Bendeki tetiği istediğinizde söyleyin söker gönderirim ilk fırsatta. Birilerinin işi görülür gamo olsun stoeger olsun hatta ucuz kral kopyalarında dahi kullanıldığında bu tetik tüm gamo kopyası tüfeklerde ciddi fark yaratıyor. Hatta Zetax hocamla bir araya gelmişken geliştirirsiniz bile bence orjinal tasarımı birlikte.
-
Bu tetikten isteyen başkaları da varsa buraya yazabilirler
-
guzel
-
Bu tetikten isteyen başkaları da varsa buraya yazabilirler
Bu iletiyi yazmıştım ama tolga332 forumu karıştırdığı için göremeyenler olmuştur düşüncesiyle tekrar edeyim dedim.
-
hem ne karıştırdı. Rica etse biz tüfeğini satardık.
-
Alemsin Emir hocam, nerden aklına geldi
-
yav adamın mesajlarını silene kadar canım çıktı.
-
Özel mesaj mı atmış
-
yok girdiğim konuların hepsine yazmış 23 konu numarasını görünce hepsine girmek zorunda kaldım.
Konulara Verdiği cevapta ". Güzell" -