Aynı ben. Ben sadece girdiğim konuları değil "Okunmamış mesajlar"ı da temizledim ki girmediğim bile olsa yeni konu açılmışsa veya cevap yazılmışsa haberdar olabileyim. Bahsettiğim bu sayı ellinin üzerindeydi. 25 dakikamı aldı
Tırtıl aparatı (knurling tool)
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Adan bir hışımla geldi geçti peh peh peh
-
Geçti mi sence. Ankarada telefon kod numarası biter mi sanıyorsun. 332,331,330,329,333,334 ve mükerrerleri !
-
Hayırlısı bakalım. Arkadaş dinlenmeye alındı umarım düzelir ilerde
-
Bu tetikten isteyen başkaları da varsa buraya yazabilirler
Bu arada sanırım yanlış anlaşılma olmuş. Benim şu an için bu tetiğe ihtiyacım yok, bende var.
Esasında benim bunu belirtmekteki maksadım birilerinin belki işi görülür. Çünkü bu tetik artık pek bulunmuyor.
Aslında stoeger x20 - gamo 440 / cfx gibi orta sınıf yaylıların hw77 veya tx200/prosport vb daha üst sınıf yaylılar ile arasındaki isabet farkının en büyük nedeni insan gibi bir tetiğe sahip olmamaları. Bahsettiğim orta sınıf bu yaylıların diğer aksamları, özellikle namluları ortalama üstünde iş görecek kalitede zaten ama tetikleri tam rezalet.
Bu tetiği taktığınızda bir gamo cfx veya bir stoeger x20 nin bu tüfeklerden isabet olarak ortalama bir kullanıcının hissedebileceği aman aman bir farkı kalmaz. İsabet anlamında 3 kuruşa 5 köfte için GRT III tetik tavsiyemdir. Elinde bu tetiğin uyacağı gamo klonu tüfekler olanlara şiddetle öneriyorum.
Selamlar.
-
Özellikle stoeger x20 sup. bence tetik modifiyesi ile çok iyi bir silah olur.
-
- Bu tetikten herkese lazım ... bir örnek ile kolayca çoğaltabilir ustalarimiz
-
Gtr3 tetiğe x20 takınca, biliyorsunuz Charlie tüfek parasına satıyor tetiği, x20 çok eğlenceli bir silah olacaktır. Ben tetiği yüzünden almamıştım zamanında.
-
emrah hocanın bu tetigi uretmesini merakla bekliyoruz .. tufek satışlarıni da arttıracak galiba
-
Ben pek fazla yaylı kullanmadım. kullanan arkadaşlar çok övüyorlar ben de merak ettim, acep nereleri farklı bu tetiğin diye. cnc frezem olmamasına rağmen manuel frezede yapmayı göze aldım. Ama isteyen yok sanırım.
-
Hocam yapalım denemesini video ya çeker gösteririz o zaman isteyen olur.
-
Bu tufeklere sahip olanlar mutlaka isteyecektir
-
Hayırlısı bakalım. Biz tetiği daha da geliştiririz Emir hocam
-
Tablette x20 üzerinde resmi varmış ektedir.
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Bu tetik alüminyum altın sarısı eloksal kaplama. Ben pirinç yaparsam hem daha sağlam olur hem de orjinal sarı renkte olur
-
Bir lazer kesicimi alsak ne!???
-
Vallahi imalattan anlamam ama sanki bir cnc birde 3d printer olsa herşey
yapılır gibi geliyor bana -
Bir lazer kesicimi alsak ne!???
Vallahi imalattan anlamam ama sanki bir cnc birde 3d printer olsa herşey
yapılır gibi geliyor banaBilmem kaç bin euro lazerler. Siz merak etmeyn lazer kadar iyi keserin
-