tüp haçmini nasıl büyütebilirim derken paintbol tüpü ile bi işlem yaptık ve tornada 316 krom iki parca ile işimizi gördük yorumlarınızı bekliyorum.
AT-P2 tüp modifiyesi
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
kullanım basıncı 200 bar ise sorun yok tüfek üstünde nasıl duruyor namlu boyu kurtarıyormu?
-
Takın bakalım
-
elinize sağlık da at44 tüpü alsaydınız daha zahmetsiz olmazmıydı böyle tüfektede biraz tuhaf durucak gibi
-
Paintball tüplerinin hacmi kaç cc ve kullanım basıncı kaç bar. Bilen arkadaşlar var mı?
-
Bu tarz tüplerin çalışma basıncı 126 bar test basıncı 180 bar diye biliyorum eger öyle ise 200 bar basmayın sakın tüpün üzerinde kabartmalı yazılarda vardır kaç bar da çalışacağı
-
200 bar değilse havalı tüfekler için pek bir anlam taşımıyor.
-
hocam aman sizin fotoları inceledim ve tüpün üzerinde
Üst üste yazan 180 ve 124 sayılarını gördüm aman 200 bar filan basmayın.
124 bar çalışma basıncı olan bir tüp bu
Şu an bile 180 bar civarında aman dikkat. -
valla tehlike çanlari çalıyo abi
-
hiç sorma umarım sakatlık çıkmaz
-
saate bakılırsa hava çoktan basılmış.
Bunu tüfeğe montaj etmek için namluyu sökmek gerekiyor sanırım
-
124 bar çalışma basıncı varsa 186 bar test basıncı vardır. Yani şu an sınırda. Ucu ucuna. Ama 200 bar basayım hatta basmışken 10-20 bar geçeyim ki biraz daha uzun dayansın derse korkarım patlama sınırına çok az kalmış hatta geçilmiş oluyor dimi.
Ama bu boyutta bir tüp patlarsa ve şahıs üç metreden uzaksa büyük ihtimalle bir hafta sonra hala foruma mesaj yazıyor konumda olabilecektir:) -
Valla hocam bilmiyorum da iyi cesaret olmaz olmaz dememek lazim dikkatli olmakta fayda var 3 4 bar basınçta lastik patlamasinn tahribatini görünce tüylerim ürperiyor 200 bara
-
Değil 3 metre 10 metre bile uzakta olsa patlayan tüpten fırlayacak parçalar hayati bölgelerine gelirse düşünmek dahi istemediğim sonuçlar doğurabilir. 180 bar 18 mpa basınç demek. Yani santimetrekareye yaklaşık 190 kilogramlık kuvvet demek. Gerisini siz tahmin edin.
-
1800 metre derinlikte yüzmek gibi
-
Öyle olmuyor işte. İzmir konakta patlayan tüp kazazedenin dibinde patladı. Ve kocaman bir tüptü. Ayakları hasar gördü ilk anda. Takip ettim ben olayı üzüntüyle. Günler sonra vefat etti. Tüp parçalanmıştı. O tüpün büyüklüğünden ve patlama şiddetinden yola çıkarak böyle bir kanıya vardım.
-
Zaten Türkiyede kıstas alınabilecek başka olay olmadı. Çok şükür. Hiç olmasın da zaten.
-
Askerdeyken 2 keleş mermisi isabet alıp hayatta kalanı gördüm. Bu örnekten hareketle kalaşnikoftan korkmayın vurulunca hayatta kalabilirsiniz diyebilir miyim.
-
yolda giderken ayağı kayip düşen de ölüyor diye yolda yürümeyelim mi:-)
-
mevzu basit bnce cok dikkatli olmak lazim 180 bar deyince durup düşünmek lazim
-