rws career 707 ve benzeri modeller.

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • başka bir sitede arkadaş diyorki elinde career 707 varmış ve 400 m sn hız yaptığını söylüyor( 5.5 mm ) . alttan kurmalı hem daha pratik hem havası var. çift tüplü olması ne avantajı var ve neden bu tip silahlar gündeme gelmiyor. ithalatında sorun mu var diye merak ediyorum. hemde rws marka yani atası diana .

FX Gladiator
    FX GLAD.........
    egeteam.png

• Resmi Gönderi

RWS demek Diana demek değil,

RWS Amerikalı bir pazarlama şirketi ve Diana silahlarının Amerika da satışında RWS markasını kullanıyor,

RWS Career 707 diye bir silah yok,aslen Shinsung Career 707 olan silahı RWS olarak satıyor,istediğinde üzerine de RWS yazdırıyor,Çünkü Amerika da RWS olarak itibarı yüksek bir Marka olarak tanınıyor.

Gelelim Shinsung Career 707 ye,bu silah ta şarjör,kalem tipli yani pelletler peş peşe yerleştiriliyor ve arkadaki pelletin kafası öndeki pelletin eteğine basarak eteği bozabiliyor,ancak Dynamic yada solid pellet kullanımına uygun.

Çift tüplü olması tamamen Hava hacmini artırmaya yönelik ama bunun dezavantajı ağırlık olmakta,üstelik ağırlık merkezide önde.

Benim düşüncem 5,5 kalibrede bu hızlar isteniyorsa,standart gücü yüksek,yakında Türk tüketicisi ile buluşacak olan Evanix AR6 olmalı,Evanix AR6 nın 6,35 versiyonu yok,işte bu noktada Shinsung Career infiniti 6,35 modeli,ideal bir silah ve şarjör sistemi de beğenilen AR6 modelinden esinlenme,bakarsınız bu silah da 6,35 olarak Türk tüketicisi ile buluşabilir.

• mustafa abi peki ne zaman göreceğiz bu evanix ar 6 yada 410 xtra yı? inşallah en kısa zamanda müjdenizi katresu adına bekliyoruz. 5.5 mm de evanix mi ? airarms 410 xtramı? güç ,stabil atış ,sağlamlık yönünden.ayrıca açıklamalarınız için teşekkürler.

FX Gladiator
    FX GLAD.........
    egeteam.png

• Resmi Gönderi

mustafa abi peki ne zaman göreceğiz bu evanix ar 6 yada 410 xtra yı? inşallah en kısa zamanda müjdenizi katresu adına bekliyoruz. 5.5 mm de evanix mi ? airarms 410 xtramı? güç ,stabil atış ,sağlamlık yönünden.ayrıca açıklamalarınız için teşekkürler.

Güç konusunda tabiki Evanix AR6,Stabil atış,sağlamlık konuların da AR6 gelip de incelenmeden bir şeyler söylemek,bence bilgiçlik taslamak olur,bu konuda yabancı forumlarda yazılan çizilenlere göre,AR6 da mükemmel bir silah,ama gelmesi ve görmek gerekir,Örneğin AR6 için her atış sonrası sürekli düşüş olduğu söyleniyor,siz S410 u 60 fp/lbs güce çıkarabiliyorsanız çıkarın da o da aynı AR6 nın çizdiği eğriyi çiziyormu çizmiyormu görün,yada AR6 nın gücünü 20fp/lbs güce düşürüp atış eğrisine bir bakın !!!

Her iki silah da estetik anlamında farklı tüketici eğilimlerine hitap edebilir,Bolt action gerçek ateşlilerdeki çalışma yapısını bilenler hatırlasın,kurarken çıkardığı sesi,oturuşu vs... oysa S410 bu ateşlilere benzemeye çalısan ama tam karşılığını veremeyen bir silah,
    AR6 da ise,av tüfeklerindeki bilindik Horoz yapısı da farklı bir tarz getiriyor silaha,ayrıca bu silahın gücü düşürüldüğünde duble action atış yapabiliyorsunuz,bir nevi semi automatic bir silah,yani düşük güçte tetiği her ezişiniz de topu kendi çeviriyor,horozu kendi kaldırıp düşürüyor,sanki 6 patlar S&W misali.

• sabırla AR6 yı beklemeye devam ediyorum , bakalım ne zaman kısmet olacak ?

Steyr Challenge 4,5 - Schmidt&Bender FTII 12.5-50x56
    Steyr Hunting 4,5 - Sightron SIII 10-50x60
    FX Bobcat 6,35 - Bushnell 4200 6-24x50
    AA S410 5,5

• inşallah beklemeninde ayrı bir zevki oluyor hemde köşeye para atarız

AA s510 22 cal twintube(43fpe)

Hayatta iki şeyden korkarım, bir AIIah’tan, bir de AIIah’tan korkmayandan.

• ben evanix ar6 kullanıcısıyım tufeyin performansı çok iyi

Bu tüfek Türkiye'de yok diye biliyorum. Nereden ve ne zaman aldınız acaba. Tüfekle ilgili daha detaylı bilgi verirseniz memnun oluruz ( grupman, güç vs.)

FX :love: T12 + BSA 6-24 x 44 MD Side Focus
    AA :love: S410 XTRA (Mustafa Serdar tarafından modifiye edilmiştir ;d; ) + 8-40 x 50 MD Side Focus No Name

"MUHTAÇ OLDUĞUN KUDRET DAMARLARINDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR"
    ankarateam.png

AB RH (-)

• Bizim siteye de bu arkadaşa benzer bir başlıkla gelen olmuştu. Kendisini araziye davet ettik, sorular sorduk. Ancak hiç bir cevap alamadık. Buradaki arkadaşın da diğer arkadaş ile aynı kişi olduğu kanısındayım. balon bir haber diye düşünüyorum ! Evanix i olan biri sadece bir kaç cümle ve "tüfeğin" şeklinde mi yazı yazar sizce ? Keşke doğru olsa. Eğer doğru ise şimdiden özür bile dilerim !

• Bizim siteye de bu arkadaşa benzer bir başlıkla gelen olmuştu. Kendisini araziye davet ettik, sorular sorduk. Ancak hiç bir cevap alamadık. Buradaki arkadaşın da diğer arkadaş ile aynı kişi olduğu kanısındayım. balon bir haber diye düşünüyorum ! Evanix i olan biri sadece bir kaç cümle ve "tüfeğin" şeklinde mi yazı yazar sizce ? Keşke doğru olsa. Eğer doğru ise şimdiden özür bile dilerim !

evet katılıyorum bende çok heveslenmiştim bu tüfek hakkında bir bilir kişi bulundu diye ama ses seda çıkmadı
    bencede balon

• evanix şimndiye kadar resmlerini gördük mümkünse detealı bir açıklama kullanışı nasıl mesala performansından memnunum demekle olmuyor

AA s510 22 cal twintube(43fpe)

Hayatta iki şeyden korkarım, bir AIIah’tan, bir de AIIah’tan korkmayandan.