merhaba arkadaşlar hatsanın yeni çıkarmış oldugu bullboss tufegi hakkında bılgısı olan arkadaşlar vardır diye tahmın ediyorum malum henuz atış videosu yada tanıtım videosu goremedik
hatsan bullboss
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Ben satın aldım şuan için atış detaylı atış yapma imkanım olmadı.
Tüfek at44 long ile aynı sistem sadece kundak varkı var Lw namlu. -
Yakın zamanda Youtube'da bir inceleme gelecek diye biliyorum
-
Gladius gibi ama regülatör ve çeşitli aksesuar eksikleri var. Benim av mağazasında gördüğüm modelde LW namlu yoktu hatsanın kendi QE dedikleri sesi azaltılmış namlusu vardı. Bir de şarjör olarak 10 lu AT44 şarjörü yerine artık 14 lü galatian şarjörü kullansalar ne güzel olacak.
-
Ben satın aldım şuan için atış detaylı atış yapma imkanım olmadı.
Tüfek at44 long ile aynı sistem sadece kundak varkı var Lw namlu.celal x kardeşim gurupman ve atış resimlerini paylaşmanı bklıyorum kısa zamanda
-
celal x kardeşim gurupman ve atış resimlerini paylaşmanı bklıyorum kısa zamanda
hafta sonu inşallah.
-
At44 e bullboss kundagi takilabilirmi?
-
takılamaz kurma kolu ve tetik mekanizması farklı yapılmış.
-
evet henüz bir paylaşimda bulunulmadı beklemdeyız
-
bende bullboos almayı düşünüyorum ama grupmanını nasıl oldugundan hiçbir fikrim yok kullanan arkadaşlara duyrulur
-
bende bullboos almayı düşünüyorum ama grupmanını nasıl oldugundan hiçbir fikrim yok kullanan arkadaşlara duyrulur
at44 le ayni mekanizmaya sahipmis tufek.
-
İnternet sitesinde nedense yeni tüfekleri gözükmüyor. İlk giriş sayfasında yazıyor isimler sadece
-
Arkadaşlar bugün atışa gittik ama tüfek yeni olduğundan fazla kayıt yapamadık diğer sefere inşallah.
At44 longtan pek farkı yok.
Kurma kolu ortada olduğundan kullanımı kolay.
45 metre sıfırlama atışından sonra 3 atış jsb 18 gr -
Başarılı bence
-
Eksileri ve artı yönleriyle biraz daha bilgi verebilecek arkadaş var mı?
1 ay önce "uyarı" diyerek yabancı bir video yayınlanmış. Videoda kurma kolunuun altındaki parçayı gövdeye tutturan vidaların kısa olduğundan bahsedilmiş. Ayrıca bu parçanın plastik olduğu söylenmiş. Hatsan'a ait bir hesaptan da konuyla ilgili yaşanan durumdan üzüntü duyduklarını ve iletişime geçmek istediklerini yazmışlar.Alt üst dipçik pedini Gladius gibi yaparlarsa ve malum plastik parçaya çözüm bulurlarsa almak isterim. Görüntü olarak hoşuma gidiyor.
Celal üstat senin yayınladığın fotoda namlu moderatörsüz mü? Orijinalinde tüfekle birlikte gelmiyor mu?
[Resim Engellendi: https://www.aksuav.com.tr/img/urun/aksuav_hatsan_bullboss_pcp_havali_tufek.jpg] -
Dr. Alparslan Şen'in tanıtım videosu:
-
Evet moderatörsüz modeli at44 parçalarıyla yapılmış çok kalitesiz bir model kesinlikle almayın.
-
Bütün hevesim kaçtı şimdi Gladius nasıl? Gladius'un namlu ve tüp arası fazla açık olduğu için Bull Boss daha çok hoşuma gidiyordu. Bu tarz bullpup taktik model tavsiyeniz var mı? Plastik kundaklı..
-
Bütün hevesim kaçtı şimdi Gladius nasıl? Gladius'un namlu ve tüp arası fazla açık olduğu için Bull Boss daha çok hoşuma gidiyordu. Bu tarz bullpup taktik model tavsiyeniz var mı? Plastik kundaklı..
Hevesiniz kaçmasın imkanınız varsa inceleyip alın.
Ben At44 tüfeğimden memnundum tabi ufak operasyonlarla hatalarını gidererek kullandık.Bullbossu yeni model bullpup olmasından,kurma kolu ortaya alınmış daha kullanışlı olur düşüncesiyle aldım ama kalite daha çok düşmüş ve kurma kolu bağlantıları çok kalitesiz yapılmış.
Gladiusu kullanmadım bilmiyorum. -
Gladius hakkında bir yorum görebilsek keşke
-