Crosman Vigilante 357 Hakkında Fikri Olan Arkadaşlardan Yorum Alabilir miyiz? İlgimi Çekmeye Başladı...
Crosman Vigilante 357
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Sanırım crosman 357 magnumun sadece görselliğiyle oynanmış hali eğer öyleyse tavsiye ederim bendeki crosman 357 ile 8 metrede yarım litrelik pet şişe kapaklarını vuruyorum ilginç bir biçimde jsb ile isabet sağlıyamıyorum fakat gamo mach ile çok isabetli
-
Vigilante modeli yeni olduğu için pek kullanan yok galiba , bildiğim kadarıyle eski 357 nin namlusu
Değiştirilip hem pelet hem bb atar hale getirildi, bu bir avantaj olabilir bende eski versiyon 357 var
3 Yıdan fazla oldu hiç sorun çıkartmadı ben horozu kurarak tektek atış yapıyorum daha isabetli
Oluyor seri atışta gaz basıncı yetişmiyor gurup dağılıyor,Herhangi bir arıza olursa Meydan av servis hizmeti veriyor...
-
Tesekkur ederim bilgi için. Ben İstanbul'dayim, Meydan Av nerede acaba??
-
Karaköy den kabataş yönüne dönünce takriben 300 mt solda ,
Diğer şube Sirkeci mercan yokuşunda (Tahtakale'den yukarı çıkınca)
Servis hizmeti Karaköy şubeden verilmekte.
-
Çok tesekkur ederim size. Deneyimi olanlardan da fikir almak isterim almadan önce...
-
Vigilante görsellerine tekrar bi gözattımda namlu gene plastik olarak üretilmiş bundan hoşlanmıyabilirsiniz
Gövde Alüminyum namlu kısmı plastik.
-
Evet kesinlikle bu durum beni de rahatsız etti. Ama hedef basarisi ve namlu çıkış hızı çok tatmin edici gibi duruyor. Bu durum beni çok cezbetti.
-
Silahın performansı hakikaten iyi fakat kabza kapağının kabalığı ve namlunun plastik olması
En büyük kusuru, fiatperformas olarak bakınca çok da kötü değil sanki. -
Teşekkür ederim çok başarılı bir tespit.. Deneyimleme konusunda heveslendim açıkçası.
-
Gözler gidik tablet küçük geliyor fotoyu düzeltiyorum ,
Iyileştirmeye çalıştığım bendeki 357.
-
Deneyimizin nedir? Yorumlarınız??
-
Fotoda görüldüğü gibi namluyu komple metal 8" olarak değiştirdim , isabet ve namlu çıkış hızı arttı
Evde 6 metrede yaptığım deneme atışları aşağıda, bunun dışında mekanik bir sorun yaşamadım. -
Tesekkur ederim, çok başarılı gerçekten. Peki namluyu nerede kaça değiştirdiniz??
-
Forum dan bir hobidaşımız dan satın aldım ,357 ler daha önce yedek namlu ile satılıyordu kısa ve uzun
Namlu olarak öyle bir denk geldi,Vigilante fiat performans olarak alınabilecek bir silah bence, ben almış olsam namludan önce kabza kapak-
larını değiştirmeyi düşünürüm daha önce musa usta yapıyordu oda işi bıraktı diye biliyorum enazından
Kolay bulunan gürgen ağacından yapılabilir veya bir marangozdan destek alınabilir,Kapak ta boşluk oluyor silah adeta elinizde sallanıyor bu yüzden önce kabzakapağı diyorum.
Namluyu 3 yıl önce yedek şarjörle birlikte yanılmıyorsam 40 tl vermiştim.
-
Valla çok mantıklı biraz soruşturalım o zaman. Direk almayayım o zaman. Ben de Walther cp88 6 inç, Umarex Cx4 storm var. Bu tabancayı da katmak isterim.
-
Silahımız geldi!
-
iyi günlerde kullanın, gayet güzel görünüyor.
-
Teşekkürler.. Haftasonu atışlarla yorumlarımı paylaşırım sizlerle...