Zorakiyi, kurduktan sonra nekadar süre bekletebiliriz. İçinin valflerini bozmadan. Teşekkürler.
Zorakimi poligona gezmeye götürdüm.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
-
Bekletmekteki amaç ?
-
Bir amaç yok, kurdum atış yapacaktım unuttum diyelim öyle kaldı birkaç gün. Bir sıkıntı olurmu acaba. Yoksa kurup hemen atmakmı lazım yaylı gibi.
-
sıkıntı olmaz ama çok tehlikeli zorakının tetiği çok yumuşak, bir kazaya neden olmaması için kontrol edin her zaman
-
sıkıntı olmaz ama çok tehlikeli zorakının tetiği çok yumuşak, bir kazaya neden olmaması için kontrol edin her zaman
Sağolun, herzaman defalarca kontrol ederim. Benim gibi iki küçük çocuk babası biri için emniyet herşeyin üstünde geliyor. Benim soruş amacım zorakinin sınırlarını öğrenmekti öğrenmiş oldum.
-
Zorakinin kullanım kılavuzunda yazar. Bu ürün uzun süreli kurulu kalmak için tasarlanmamıştır. Bu durum silaha ve oringlerine zarar verebilir diye
-
Maalesef Efe poligon kapanmış, geçen hafta gittiğim Anteres deki poligon talep yetersizliği yüzünden kapanmış.
Ankarada başka poligon varmıdır.?
-
Ankarda gidilebilecek başka poligon bilen varmı acep.?
-