Benim Optima 3-9x32 bir dürbünüm var, bu dürbünün artıkılında mildotlar yok, acaba buraya mildotlar yapabilirmiyiz. Yapan varmı yada fikri olan.
Şimdilik yeni bir dürbün alamayacağım için mod125 le geleni Zorakim de değerlendirmek istiyorum.
Mildot yapılabilirmi?
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Kimse cevap yazmadığına göre uğraşılabilecek bir şey değil sanırım.
-
hocam o baya zor bi iş gibi duruyor daha raslamadım o tarz bi işe girişene
-
Aslında asetatlı kalemle artıkıla zarar vermeden küçük noktalar koyulabilir fakat, eşit aralıkta koymak gerekeceği için ölçüyü tutturamam diye yanaşamıyorum.
-
Mildotların çok hassas ölçüleri var ayrıca artıkıla ulaşmak için dürbünü açmak gerekiyor o da içindeki azotu kaçırır ve optimalarda ki artıkıl çok hassas üfleyince kopacak cinsten hiç uğraşılcak iş değil.
-
Benim dürbünü çoktan açtımki. komple dağıttım topladım. ama ortadaki artıkıla dokunmadan. Neyse saten zorakiye ayak takmak içinde çentik felan açmak gerekiyormuş Emir abi sağolsun epey bilgi verdi bana. Şimdilik yattı benim dürbün takma hayalim. Sağolun.
-
Ben de 2 tane optimayı ameliyata almıştım masada kaldılar sağ çıkamadılar bi daha da uğraşmadım.
-
Ben de 2 tane optimayı ameliyata almıştım masada kaldılar sağ çıkamadılar bi daha da uğraşmadım.
Anlaşıldı.