Arkadaslar pyramid air den hunter pellet siparişi vermeyi düşünüyorum ama acaba 4-5 kutu sipariş etsem gelirmi gümrükte sorun olabileceğine ilişkin birşeyler duydum. Hatta hazır getirtmişken beeman kodiak ta alayım diyorum.
gamo hunter pellet
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Arkadaslar pyramid air den hunter pellet siparişi vermeyi düşünüyorum ama acaba 4-5 kutu sipariş etsem gelirmi gümrükte sorun olabileceğine ilişkin birşeyler duydum. Hatta hazır getirtmişken beeman kodiak ta alayım diyorum.
beeman kodiak, H&N Baracuda ve Diana High Power aynı pelletler, oradan getirtmene gerek yok.
Gamo Hunter'ıda Amerika'dan getirtirsen nakliye ücreti ile birlikte fiyatı H&N fiyatlarını kat kat aşar, üstelik 4-5 kutu 500lük pelletin ağırlığı 2-2.5kg eder ve büyük ihtimalle oda gümrükte takılır. -
Bilginizi benimle paylaştığınız için çok teşekkür ederim sanırım en iyisi burada satılanlarla devam etmek.
-
aradıgın pelet gamo hunter miii 500 luk kutuda olan.
-
aradıgın pelet gamo hunter miii 500 luk kutuda olan.
Evet varsa sömürelim
-
Hunter pelet az önce gittim rizedeki av bayiiden son kalan 4 Kutuyuda ben aldım 11 ytl.Toplam 8 Kutu oldu Sanırım bana epeyce gider bu peletler.Bu peletlerden Trabzondaki yazıcılar av bayiindede 3,4 ay once vardı 10 ytl .Belki hala ellerinde vardır.Benim gamo cfx te en iyi performans sağlayan pelet bu..
-
ben kütahyadan alıyordum daha önce de böyle bir konu açılmıştı gidip sorduğumda kalmadı demişti, benim bir arkadaş önceki gün gitmiş var dedi bugün gidip bir daha soracam inşallah vardır eğer varsa sömürebiliriz artık ne kadar çıkarsa
-
selam arkadaslar bende hatsan 125 6,35 var gamo hunter marka palet kullandım cok guzel ve hısebetlı atıs aldım ben kocaelınde rahaca bula bılıyorum zorluk yok ıkı kutu aldım 200 luk bır kutu bugun bıttı cok zevklıydı gercek ten 6,35şi olanlara tafsıya ederım.
-
4.5 ve 6.35 i var ama 5.5 bulamıyoruz.
-
4.5 nerede var acaba? ben hiç bulamadımda
-
İstanbulu bilemiyorum Ankara'da bol bol mevcut.