Mesafe 25 metre, tüfek herkezin kafasını karıştıran maxiden stabil olmadığı söylenen puncher MEGA....!
Nöbetçi olduğum kışla içindeki atış alanı uzakta olduğu için gitmek gelmek sıkıntı yaratcağından kendi atış alanımı kurdum ve yanımda bulunan pelletlerle her grupmanda 12 pellet atış ve atışlarımı oturarak masadan bipod destekli ve tam güçte yaptım.
Hava çok rüzgarlıydı çoğu zaman rüzgarın geçmesini bekledim
100 metreden fazla ama en az 100 m olarak tahmin ettiğim mesafeden 4 atışta 3 soda şişesini rahatlıkla aynı atış yaptığım yerden vurdum fakat yanımda kamera kayıt cihazım olmadığı için kaydetme gibi bir fırsatım olmadı öğleden sonra fırsat bulursam tabi rüzgarda azalırsa 100 m grupman yapmayı planlıyorum iyi günler...
Kral Puncher Mega 330 CC 25 metre grupman
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Resimleri boyutundan dolayı yükleyemedim küçültüp yükledim
-
Elinize sağlık hocam, At sahibine göre kişnermiş sizin atta güzel kişnemiş.
-
Evet 100 metre grupman da elimzde sıcak sıcak hemen ekleyelim.
-
İkinciyi 100 metre denememde aynı neredeyse bir elin dört parmağı kapatıyor grupmanı iyi günler iyi atışlar...
-
Deneyip video ceken biri olarak benim denedigimde ciddi fps oynamalari vardi. Bu sebeple alanlarin uzulmesini istemedim.
Konuyu kral yetkililerine iletmistim. Cozum bulup iyilestirme yapilmis olabilir.
Gule gule kullanin.
Tupu nerde nikelaj yaptirdiniz. -
Deneyip video ceken biri olarak benim denedigimde ciddi fps oynamalari vardi. Bu sebeple alanlarin uzulmesini istemedim.
Konuyu kral yetkililerine iletmistim. Cozum bulup iyilestirme yapilmis olabilir.
Gule gule kullanin.
Tupu nerde nikelaj yaptirdiniz.Nikelaj değil kaplama kendim kapladım ama çokta iyi olmadı namluda da vardı söktüm baya uğraştırıyor zaman lazım
-
güzel olmuş elinize sağlık
-
güzel olmuş elinize sağlık
Teşekkür ederim
-
iyi atışlar olmuş. tebrikler
-
teşşekkür ederim bu grupmanları yapmamdaki tek sebep meganında maxi kadar artık istikrarlı olduğunu
ispatlamaktır. -
baska bir inceleme daha vardi zaten. Maxiden daha bile stabildi chrono degerleri:) ama dusus erken basliyor dogal olarak.
-
selam gördüklerim 25 m grupmanı ise biraz dağınık olmuş gibi geldi bana
benim yaylılr 25 m de 8mm civarı grupman yapıyor. pcp nin en az o kadar grupman yapması lazım. -
hava çok rüzgarlıydı rüzgar olmadığı bir gün tekrar bu başlık altında paylaşırım
-
teşşekkür ederim bu grupmanları yapmamdaki tek sebep meganında maxi kadar artık istikrarlı olduğunu
ispatlamaktır.peki tam dolu tüp ile bir de krono sunu yayınlarsanız ilk elden ve yerli birisinden bizde görmüş oluruz kaç adet atış yapılabildiğini.
-
peki tam dolu tüp ile bir de krono sunu yayınlarsanız ilk elden ve yerli birisinden bizde görmüş oluruz kaç adet atış yapılabildiğini.
kronom olmadığı için ölçüm yapamıyorum fakat tam güçte 200 bardan 100 bara kadar 50 atış yapıyor 100 bardan sonra düşme arttığı için keyif vermiyor grupmanlar büyük olma sebebi 12 pellet atmamdandır krm pelletler çok dağıtıyor alakasız ama jsb ilk 5 atışta 1 krş grupman yapmıştı nerdeyse tek delikti rüzgar olmasına rağmen gamo idare eder seviyede başka bir zaman buradan grupman yapıp paylaşırım.
-
Jsb 18.13 gr pellet 3 atış ve 5 atış 25 metre grupman ikinci fotograf 3 atış diğerleri 5 atış
-
ispatlamaktır.Sn. lagger tüfeğin alış tarihi nedir?Benimde 330cc var.Tam güçte 100 e inene dek 5 şarjör attırıyor.Birde dürbünü kaç metrede sıfırladınız.
-
Sn. lagger tüfeğin alış tarihi nedir?Benimde 330cc var.Tam güçte 100 e inene dek 5 şarjör attırıyor.Birde dürbünü kaç metrede sıfırladınız.
- Mart 2016 tam tarihini hatırlamıyorum tam güçte 100 bara inene kadar 60 atış yapmakta 100 bardan sonra düşüş arttığı için genelde dolum yapmaktayım. ilk başta 60 metreye sıfırlamıştım 100 metreyi birinci dottan vurabiliyordum şuan 25 metreye sıfırladım 100 metreyi 3. dottan vuruyorum
-
Benim gördüğüm kadari ile krm namluda çok tortu birakiyor atişi bozuyor ben oyuzden kullanmiyorum . gene bu benim gorüsüm .