Öncelikle bütün hobidaşlara üstatlara selam olsun. Ben bu hobiye yeni başladım ve üstatlarında önerdiği üzere bir silah almadan önce karar vermek ve teorik bilgi sahibi olabilmek için bir aydır forumda gece gündüz araştırma yapıyorum. Yalnız forumdaki konuların neredeyse tamamı görseller içeriyor ve bu görseller farklı siteler üzerinden yüklendiği için zamanla silinmiş. Biz yeni başlayanlar için bu konular altın değerinde olmasına rağmen görselleri silindiği için bu konular çöp olmuş durumda. Benim naçizane fikrim imkan dahilinde sevgili üstatlarımız ve işlerinden, özel hayatlarından bize zaman ayıran saygı değer moderatörlerimiz her konu için değilde en azından sabitlenen konular için restorasyon çalışması yapsa yeni başlayanlar için çok faydalı bilgileri tekrardan forumda görsek bence çok güzel bir çalışma olur. Forumda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum günlerdir hiç sıkılmadan paylaşımları okuyorum.
-Konuyu sanırım Forum Duyurular Öneriler bölümüne açmam gerekiyordu moderatörlerimiz kusuruma bakmasın.