ASG Bersa BP9CC 7 metre ve 10 Metre Grupman

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Tüpü taktıp 60 atış tahribat denemeleri yaptıktan sonra 7 ve 10 metrede grupman denemesi yaptım. Her kağıda 20 atış yaptım. Netice tam tatmin etmedi, yakın zamanda tam dolu tüp ile deneyeceğim. Silah hakkında birkaç şey söylemek gerekirse; Bp9cc benim en çok beğendiğim tabancadır. İsteyerek ve olumsuz yorumları bilerek aldım. Yapılan olumsuz yorumlar genelde her blowbackli tabancaya yapılan yorumlarla aynı. Biraz araştırma yaptığımda bp9cc nin blowback ve non-blowback versiyonlar arasında en az farka sahip olan tabancalardan olduğunu öğrendim. 1 tüp ile 100-120 arası atış yapabiliyorum. Gerçekçilik hissiyatı blowbackin etkisi ile üst noktalarda. Kompakt bir model olmasından ötürü ele oturuşu muazzam. Blowback isabeti neredeyse hiç etkilemiyor, youtubeda karşılaştırma videolarına bakarsanız sizde şahit olacaksınız. Sesi beklediğimden fazla. Tetik yürüme mesafesi orta halli, atış esnasında yarım çekip geri bırakıp tekrar çekerseniz 2 bilye atıyor. Hiç geri bırakmadan tek seferde atışınızı yapmalısınız. 10 metrede cam soda şişesini patlatmadan delip geçiyor ama her atışta şişeye isabet ettirmek zor sayılabilir. Sonuç olarak tabancayı zaten sadece eğlence amaçlı aldım ve beklentilerimi karşıladı.

The content cannot be displayed because it is no longer available.

One Shot One Hit