https://www.youtube.com/watch?v=78ZYxwhpygs
Bu keyfe kızımda ortak oldu..
Alıntı
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
https://www.youtube.com/watch?v=78ZYxwhpygs
Bu keyfe kızımda ortak oldu..
Alıntı
Hay maşallah..
Ne büyük bir mutluluk,ne büyük bir saadet..
Baba kız, ne mutlu size Fatihhalil Bey..
Hay maşallah..
Ne büyük bir mutluluk,ne büyük bir saadet..
Baba kız, ne mutlu size Fatihhalil Bey..
Kırmalı yaylıya kolu yetmiyordu.
Şarjörlü av tüfeğiylede istiyordu da ben vermiyordum bu tam eğlencelik oldu çocuklara sormayın..
Bu mutluluğun çok daha fazlasını forumdaki arkadaşlara da dilerim..
Teşekkür ederim
Masallah diyelim nazar değmesin.
Masallah diyelim nazar değmesin.
Teşekkür ederim..
Sağolunuz
Maşallah 41 kere, çok güzel bir tablo, kızım büyüsün inşallah bizde böyle atışa gideceğiz
hay maşallah Allah mutluluğunuzu daim etsin benim kuzumda büyüdüğünde inşallah bizde böyle günler görürüz beşbuçuk aylık yawrum daha
Hepimizin çocuğunu Allah bağışlasın..
İnşallah sizlerde bu keyfi çocuklarınızla yaşarsınız arkadaşlar.
Erkek çocukları sabırsız biraz ve daha agresif ama kızlar nefes kontrolünü ve el-göz koordinasyonunu harika beceriyorlar..
Kızım önce 3 soda şişesini aynı yerden 3 atışta vurunca video çekeyim dedim.
Ben de şaşırmış haldeyim
Maşallah
Allah bağışlasın abi.
Maşallah
Allah bağışlasın abi.
Allah razı olsun..
Herkesin evladını inşallah
Maşallah... Allah bağışlasın.
Maşallah... Allah bağışlasın.
Çok teşekkür ederim..
Hepimizin yavrusunu inşallah
maşallah nazar değmesin.
arkadaşlar tüfeğim at44 lw wx10 long değil yani hava tüpü 180 cc. şu an hatsanda bakımda birde regülatör takılacak. genelde 50 -100 metre arası atış yapıcam. jsb 18 mi 15 grain mi önerirsiniz. tabi atış sayısı avantajı ve dez avantajınıda göz önünde bulundurmanızı da rica ederim.
maşallah nazar değmesin.
Teşekkür ederim Vedat Bey..
Hepimizin yavrusunu Allah korusun..
arkadaşlar tüfeğim at44 lw wx10 long değil yani hava tüpü 180 cc. şu an hatsanda bakımda birde regülatör takılacak. genelde 50 -100 metre arası atış yapıcam. jsb 18 mi 15 grain mi önerirsiniz. tabi atış sayısı avantajı ve dez avantajınıda göz önünde bulundurmanızı da rica ederim.
Vedat Bey hatsana ve novaya uzak olmakla birlikte genelde 5.5 mm için 18 grain tavsiye edildiğini okudum forumda.
Ama konuya daha vakıf arkadaşlar yardımcı olurlar umarım
Maşallah Allah bağışlasın