İnternetten spariş verdiğim hedefliğim bugün geldi hemen bir grupman çalışması yaptım. Hiç sekme geri gelme olmuyor. Ön taraftan giren pellet arka tafartaki kısıma birikiyor. Gayet başarılı. Zorakiye de alışıyorum biraz biraz, göz gez arpacık.
Yeni hedefliğimle 7 metre grupman. Zoraki ultra hp01-2
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Hayırlı olsun. Hangi siteden aldınız?
-
Hayırlı olsun. Hangi siteden aldınız?
Telekkür ederim, Gitti gidiyor dan aldım, bilginler av dan geldi. ☺
-
Hayırlı uğurlu olsun, ancak merak ettim 3üncü yada 4üncü pompada hedefliğe zarar verme imkanı var mı ?
-
Hayırlı uğurlu olsun, ancak merak ettim 3üncü yada 4üncü pompada hedefliğe zarar verme imkanı var mı ?
tüfeği aldığım zaman bir hevesle bende bundan almıştım, at44 (870 fps jsb 18.13) elek etti bunu...birde herculesle denedim, hedefliğinde yarısını parçaladı...arkasına biraz kalın 3-5mm gibi bi demir plaka ile güçlendirilirse hiçbir sorun çıkarmaz kanımca hiçbir airgun delemez.
-
Eyvallah sağolun, ben evde kullandığım için hep tek pompada atış yaptım, herhangi bir eğilme olmadı malzemesi sağlam geldi bana 3-4 pompa yapar denerim sizin için buraya yazarım.
-
Teşekkür ederim
-
4 pompa yapıp, 3 metreden ateş ettim, ve herhangi biryerinde eğilme delinme olmadı. Resimlerini ekledim. 32 tlye almıştım hakkını fazlasıyla veriyor.
-
Gerçekten sağlammış ve evde iş görür rahatlıkla, sizede zahmet verdim tekrar teşekkür ederim
-
Ev için ben de hedef arıyordum, bu güzel bir opsiyon oldu teşekkürler.
-
Rica ederim, benim için de zevk oldu çıkarmışken 1 saat kadar atış yaptım. Yardımcı olabildiysem nemutlu.
-
bu ürünü nereden aldınız peki bn de almak istiyorum da
-
Telekkür ederim, Gitti gidiyor dan aldım, bilginler av dan geldi. ☺
bu ürünü nereden aldınız peki bn de almak istiyorum da
mbo üstte zaten cevabı var
-
bn apadamin aldigindan bahsediyorum gittigidiyprdan alınan delik deşik olmus at 44le
-
arkadaşım iyice bak zaten apadam oradan almış, delik teşik olan tofita arkadaşınki
-
bn apadamin aldigindan bahsediyorum gittigidiyprdan alınan delik deşik olmus at 44le
Tofita64 arkadaşda herhalde benimkinden almış, farklı marka olabilir. Eğer zorakide kullanacaksanız bu ürün ideal, ancak daha güçlü bir havalıyla kullanacaksanız daha sağlamına bakmanız gerekir, yada benim mod125 de kullandığım gibi demir işi yapan birine yaptırabilirsiniz.
-
Tofita64 arkadaşda herhalde benimkinden almış, farklı marka olabilir. Eğer zorakide kullanacaksanız bu ürün ideal, ancak daha güçlü bir havalıyla kullanacaksanız daha sağlamına bakmanız gerekir, yada benim mod125 de kullandığım gibi demir işi yapan birine yaptırabilirsiniz.
ASG metal hedef kutusu diye geçiyor benimkinin adı, hatta 20 metre grupman videomdada görürsünüz 20 atış dedim arka arkaya 3. veya 4. atışta arkası göründü ama, 4.5mm 3 pompada zoraki çok zor deler arkasına bir destek kaynakmakta fayda var bende birdahakine öyle yapacağım