Remington yivli şok
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
-
bu şoklardan kullanan varmi gerçekten ise yariyormu
-
Yasal olmayabilir gibi geldi bana
-
av bayilerinde satışı yapiliyor
-
Birçok şey gibi göz yumuluyor olabilir.
-
fx namlusu gibi bir etki raratirmi acaba sadece son kısım yivli
-
Tamamen yasal,yasal olmayan rifled namlular ülkemizde.İşe yarar mı sorusunun cevabı ise evet ,yalnız sabot slug kesinlikle kullanmayın.
Saygılar
-
E alayım bari benim remingtontona
-
Emir abi türkiyede bulmak biraz zor orjinal remington olarak. belki carlsons marka bulabilirsin. Bir arkadaş vasıtasıyla amerikadan getirttim ben Remington 1100 tüfeğime onun Slug namlusu mobil şoklu Hee işten güçten deneme fırsatım bile olmadı oda ayrı..
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Hangi marka ve model fişeği sever acaba. . .
-
Fully rifled .410 bolt action tüfek bulamazmıyız türkiyede fully rifled ve .410 kalibre olsun yarı otomatik pompalı veya tekkırma olsada razıyım
-
Fully rifled namlu ile normal tek kurşun atışları sağlıklı olmuyor. Fully rifled namlular özellikle sabot tipi kurşunlar içindir. Eğer ülkemizdeki bulunabilecek sabot kurşunların fiyatlarına bir göz gezdirecek olursanız hiç bir şekilde değmiyeceğini anlarsınız. Ama rifled şok ile normal kurşuna bir parça dönme stabilizasyonu sağlayıp bir miktar mesafe ve isabet oranını arttırabilirsiniz.
-
Kullandığım Carlson's şokun yiv yataklarının bir tarafını dolduran kurşun sıvaması ve şokun birkaç atışta bir gevşemesi kurşunun şokun yataklarına oturarak çıktığını gösteriyor. Ancak bu tarz şoklarda tapanın gömülü olduğu kurşunları kullanırsanız verim alamıyorsunuz. Kurşunun tapadan rahat kurtulması gerek. Bununla birlikte foster ile verimli olduğunu söyleyebilirim. Şokun son birkaç santimlik kısmında cuzi bir dönme sağlaması teoride mantıksız gibi gelse de gupmanı nispeten daraltıyor.
-
-
Fully rifled namlu ile normal tek kurşun atışları sağlıklı olmuyor. Fully rifled namlular özellikle sabot tipi kurşunlar içindir. Eğer ülkemizdeki bulunabilecek sabot kurşunların fiyatlarına bir göz gezdirecek olursanız hiç bir şekilde değmiyeceğini anlarsınız. Ama rifled şok ile normal kurşuna bir parça dönme stabilizasyonu sağlayıp bir miktar mesafe ve isabet oranını arttırabilirsiniz.
.410 fully rifled namlulu tüfek bulursam eğer mermileri kendim hazırlamayı düşünüyorum
-
.410 fully rifled namlulu tüfek bulursam eğer mermileri kendim hazırlamayı düşünüyorum
Düşünceniz teoride güzel ama pratikte; Sevgili 6136 'mıza takılmakta
-
Eskiden ruhsata bağlanmışını bulsak yinede problem olurmu Komser bey
-
Rifled namlular ülkemizde yasak
-
yivli soklar yasal yalnız onların atacagı kursunlar sabot kursun oldugu için ülkemizde tegmin etmekte bıraz zorlanabilirsiniz