Hatsan Semi Auto PCP (Yarı Otomatik PCP)
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
bravo,bu ülkeye böyle adamlar lazım,durmam artık arkasını getitirim diyor,yolu açık olsun,zaten bir dünya markası yarattı
-
Çok şık duruyor. Namlu ceketi de yakışmış ancak atış esnasında galiba boltun namluya girdiği yerden hava bir miktar kaçıyor gibi.
-
Gerçekten bu kadar kısa zamanda böyle büyük atılım beklemiyordum. Görünce mutlu oldum. Emeği geçenlerin ellerine sağlık.
-
sanırım pelet olmadığı için namlunun her iki ucundan hava atıyor. Açık alanda pelet ile görmek gerekiyor
-
o kundak kısmı sanki biraz kaba olmuş, bombaatar gibi duruyor.
-
Hatsan genellikle kaba pcp yapıyor.6 aydır bekliyordum bu sefer iki firmada beni şaşırttı helal olsun birde istikrar varsa ise gerisi bal kaymak☺
-
İç piyasaya süreceklermi ne kadar bekliyeceğiz fiyatı ne olacak ?
Herkülü böle yapsalardı tadından yenmezdi
-
herkülü böyle yaparlarsa bu hobi kaldırmaz bunubende herkül var daha fazlasına gerek yok kesinlikle gerek yok pazar günü attım yer 150 metre saç levha idi pelletler papatya olmuştu
-
Bende bt65 var ama en kısa zamanda bir Herkülü birde at44 alacam ozaman bakak görek Herkül nasıl
-
Bende bt65 var ama en kısa zamanda bir Herkülü birde at44 alacam ozaman bakak görek Herkül nasıl
zagapo arkadaşımız bir aylık silahını satıyor, ikiniz için uygun bir fiyatta anlaşırsınız.
-
merhabalar;
gormus oldugunuz urun prototıp, ılerleyen zaman ıcerısınde bır cok degısıklık ve revızyon olacagını belırttıler; normalde sergılenen bır urun degıl
-
bende yarı otomatiğin videosunu gördüm canlısını görmek atışlarını değerlendirmek lazım. tabi birde kaç barda çalışıyor pompa zor scuba doldurtmak büyük sorun
-
patır patır sıkıcanda ona hava nasmasıda mesele. aslında firmaların su bayiliği gibi birkaç scuba dolum istasyonu açması lazım. valla çok ciddiyim 1 haftadır gezmediğim itfahiye sormadığım insan kalmadı. istanbul avrupa yakası yardımcı olabilecek biri varsa bildiği bir yer lütfen mesaj atsın.
-
http://www.airgunsarp.com/2016/06/01/new…shown-overseas/
Uluslararası bu video kullanılıyor.
-
gurur duydum uluslararası pazarda takip edilen bir türk firması