Arkadaşlar dianalar gittikten sonra hatsanlarıma yoğunlastım.
Cankatsan dostumdan aldığım hayli temiz mod 85 i ameliyat ettim . öncelikle namluyu 30 cm e kısalttım, yayı 16j güce göre kırpıp yay tutucusuna lastik takoz takviyesi yapıp sas ve tetik modifikasyonu yapıp işlemi kabaca bitirdim. Piston ve silindire işlem yapmadım. Acele ile bir grupman denemesi yaptım sonuç fena değil 15m den 7, ve 25m den desteksiz 10 atışlık grupmanı koydum. Rüzgarlı havada krm 7.7 gr pelletle yaptım biraz acele oldu ancak daha da iyi olabilecek kapasiteye ulaştı tüfek.
En çok sevdiğim silahın boyu 96 cm gibi çok hoş bir boyuta inmesi oldu ve silahın dengesi tam tetik korumasının önünde tam ortada oldu
Son modifikasyon sonucu mod 85
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
Abi silaha mı yoksa sana mı Maşallah diyeyim bilemedim ya; neyse Maşallah!!!
-
Eyvallah valla silahın biraz daha işi var tam bittiğinde bakalım ne olacak
-
Eline sağlık hocam
-
Forumun ar-ge lerindensin hocam, eline sağlık.
-
eyvallah hocam.
-
bu arada mod 55s ede kundak iyileştirmesi yaptım. Son halinde desenler güzel oldu.
-
Eline sağlık hocam
Emrah hocam bu hafta sonu misafirin olayoımda yapalım şu tutucuyu
-
Elinize emeğinize sağlık hocam.
-
Sağolun. Çok teşekkür ederim.
-
Hay maşallah ,
Hatsan kataloğundaki tüm yaylı tüfekler elinizden geçti neredeyse sn ZETAX.
Bu tüfekte iddaalı hale gelmiş sayenizde..
Güle güle kullanın.. -
elinize sağlık ... namluyu çıkış kısmından mi kestiniz.. şok kismindan
-
crown actinizmi namlu kesildikten sonra
-
Emrah hocam bu hafta sonu misafirin olayoımda yapalım şu tutucuyu
Hafta içi hafta sonu farketmez hocam. İstediğin zaman gelebilirsin.
-
elinize sağlık ... namluyu çıkış kısmından mi kestiniz.. şok kismindan
crown actinizmi namlu kesildikten sonra
namluda kayda değer bir şok yoktu uçtan sünnet oldu 11 derecelik bir crown var. İsabeti oldukça iyi durumda.
Hay maşallah ,
Hatsan kataloğundaki tüm yaylı tüfekler elinizden geçti neredeyse sn ZETAX.
Bu tüfekte iddaalı hale gelmiş sayenizde..
Güle güle kullanın..sağolun valla geçti nerdeyse hepsi yalnız 95qe yi merak ediyorun
-
Elinize sağlık..
Hayatın her alanında modifiye candır..
Harikasınız -
Eline sağlık hocam, mümkünse tüfeği geri alayım
Daha dün teslim aldın hocam, ne ara bu kadar işlemi yaptın? Namluyla ilgili soruyu ben de soracaktım, pellet yüklenen taraftan kısaltılmıyor mu diye de, uçtan da kısaltılıyormuş demek ki.
Bir de bilmediğimden sorayım, şok nedir?
-
Birçok hatsan yaylı kullandiniz hepsinde namlu bu sekildemiydi.. 125ler torpedolar ve benzerleri...
-
bu işlemleri gördükçe bir yaylı alıp başına iş açasım geliyor abi.ellerine sağlık.
-
Eline sağlık hocam, mümkünse tüfeği geri alayım
Daha dün teslim aldın hocam, ne ara bu kadar işlemi yaptın? Namluyla ilgili soruyu ben de soracaktım, pellet yüklenen taraftan kısaltılmıyor mu diye de, uçtan da kısaltılıyormuş demek ki.
Bir de bilmediğimden sorayım, şok nedir?
namlunun arka kısımdan ön kısmına doğru çapın mm yüzde lik bazında daralması, yani baştan pellet rahat gidiyorsa namlu çıkışında sıkı sıkı gidiyor.
-