yaylılarında mod25 sup. hariç daralma hissetmedim mod 125 , mod 55s mod80 . mod 90 bunların hepsinden pellet geçirdim ancak pcp lerinin namluları gibi bir daralma olmadı pellet genelde aynı sıkılıkta devam ediyor. önden de arkadanda değişim olmuyor. zannedersem yaylılarında şoksuz namlu kullanıyorlar. aslında uçtan almak istemedim ama namlu bloğa sıkı geçme olduğu için ciddi bir torna işlemine girecekti iş uzayacaktı. baktım şok da yok ya herro ya murro deyip hoyratca kesiverdim . ucunada crownı elde açtım. Ancak Benim yaptığım toplamda 100tl lik bir kumardı eğer grupman başarılı çıkmasaydı. silah namlu değişimine hatsana gidecek Yusuf beye rica edilecek 75 + kargo yla yeni namlu takılıp geri gelecekti.
Ama şans işte zar hep yek beklerken düşeş geldi
mod 155 lerin zaten namlularının önünde bir vida çentiği var.
Son modifikasyon sonucu mod 85
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
elinize sağlık hocam
-
Elinize sağlık hocam. Bendeki mod80e de böyle bişey yapsam mı acaba :))
crown nedir ? Namluyu neyle kestiniz ? -
Hızarla kestim. Crown namlunun ucuna açılmış dereceli konikliktir. Pelletin dengeli bir şekilde namluyu terk etmesini sağlar.
Bence riske girmeyin güç düşüyor çünkü -
Hızarla kestim. Crown namlunun ucuna açılmış dereceli konikliktir. Pelletin dengeli bir şekilde namluyu terk etmesini sağlar.
Bence riske girmeyin güç düşüyor çünküpeki hocam
-
Ama istiyorsanız yayı 37. sipirden kesin . arka yay tutucu plastiği yay içerdeyken tam girecek şekilde olacak ve gene de istiyorsanız namluyu pellet koyduğunuz noktadan 30.5 cm gelecek şekilde işaretleyin düz bir şekilde kaideli hızar ile kesip eğe ile düzeltin. daha sonra sivri taş ucu ile crown açın. Ama genede ben namluyla oynanmasını pek önermem. Ben bir zar attım düşeş geldi ama risklidir. Vebal almayayım.
-
Ama istiyorsanız yayı 37. sipirden kesin . arka yay tutucu plastiği yay içerdeyken tam girecek şekilde olacak ve gene de istiyorsanız namluyu pellet koyduğunuz noktadan 30.5 cm gelecek şekilde işaretleyin düz bir şekilde kaideli hızar ile kesip eğe ile düzeltin. daha sonra sivri taş ucu ile crown açın. Ama genede ben namluyla oynanmasını pek önermem. Ben bir zar attım düşeş geldi ama risklidir. Vebal almayayım.
neyse hocam macera aramayalım kendimize. Sizi takip etmeye devam edeyim en iyisi
-
Bayramdan önce Emir abinin bu tüfeği gördüm ve deneme şansım oldu, çok farklı olmuş kurulum rahat, tepme yok. En garibi tetik dokunmatik, gerçekten çok başarılı olmuş. Hatsan'lıktan çıkmış başka bir şey olmuş
-
sağol Emre . istinat boşluğunu beklerken silah pelleti gönderiverdi aslında üç beş şey daha varda yapacağım bakim keyfim yeterse.
-
aynen tetik boşluğunu alayım derken pelet gitti bile:)
-