havalı tüfeğe moderatör yöntemi?

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • bir ara forumda namlu ucuna takılan parçalarla susturucu yapılmaya çalışılmıştı. benim aklıma da daha farklı bir şey geldi bilmem olurmu. namlunun ucuna şu yeni çıkan ses geçirmeyen borulardan monte etsek susturucu görevi görürmü? ve ayrıca namluya tamamen boru geçirsek daha mı iyi olur yoksa önemli olan sadece namlunun ucumu? bunu gene olarak soruyorum çünkü eğer olacaksa ben namlunun tamamına takarım çünkü daha güzel oluyor shadowsport gibi. :)

Torun K-101 Magnum 5.5mm

korfezteam.png

• Google da biraz araştırma yaparsanız, türlü çeşitte yapılabildiğini görebilirsiniz. Pet şişeden de olur, su borusundan da olur. Mantık namludan çıkan havanın namluyu terkettikten sonra yayılıp basıncının ve hızının düşebileceği genişlikte bir kap olması, çıkışının da pellet çapından az büyük olması. Gerisi sizin marifetinize kalmış. Neticede komplike bir şeye gerek yok. (Havalısilah için)

Weihrauch HW100T Falcon T35x56 Premier Target
    Weihrauch HW97KL Blue Laminate Maccari Hornet MKVI
    Weihrauch HW45 .177&.22 Maccari
    Zoraki HP-01 Ultra .177
    Heckler & Koch USP Compact Blue 9x19 Para Trijicon Nightsights
    Remington Spartan SPR220 12ga 22'' Double Trigger & Hammer Coachgun
    Bernardelli Compact 9x19 Para
    CZ 75B Semi Compact 9x19mm Para
    Hatsan 250XT Tac Boss (KJW Ruger MKIII)
    Gamo PR776

• namlu belinin bi anlamı yok yani? daha doğrusu ucuna takmayla tamamına takma arasında fark yok öyle mi? gerçi ben gene de tamamına takarım ama . :)

Torun K-101 Magnum 5.5mm

korfezteam.png

• Namlunun tamamına takarsın namlunun tahliye delikleri geride kundak tarafında olur, önemli olan havanın genişleyebileceği bir yer olması. Bu tür namlulara shrouded barrel denir.

Weihrauch HW100T Falcon T35x56 Premier Target
    Weihrauch HW97KL Blue Laminate Maccari Hornet MKVI
    Weihrauch HW45 .177&.22 Maccari
    Zoraki HP-01 Ultra .177
    Heckler & Koch USP Compact Blue 9x19 Para Trijicon Nightsights
    Remington Spartan SPR220 12ga 22'' Double Trigger & Hammer Coachgun
    Bernardelli Compact 9x19 Para
    CZ 75B Semi Compact 9x19mm Para
    Hatsan 250XT Tac Boss (KJW Ruger MKIII)
    Gamo PR776