Havalı tüfeğim le atis yaparken namluyu kirdim mermiyi koydum tetige bastigimda atis yapmadi sonra tekrar kirdim namluyu bu sefer kolay oldu tekrar kapattim sıktım yine ayni olay oldu ne yapabilirim lutfen yardim edin.
Tüfeğim arızalandı.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
namludaki sacmaya dikkat edin emniyet takilmis olabilir
-
tetık mekanizması arızalanmıs , servise göndermeniz gerekir.
Ve şuan kurulu kaldığı için çok tehlikeli bir durumda, namluyu güvenli bir yere dogrultmadan tüfeği kurcalamayın -
namludaki sacmaya dikkat edin emniyet takilmis olabilir
hocam emniyet degil basilabiliyor tetige sadece ates etmiyor
-
namluyu acığa tutup kuvvetlice yandan silahın gövdesine elinizle vurun ( bir iki vuruştan sonra tetik düşecektir. ) ancak namlu açığa baksın kimseye isabet ettirmeyeceğiniz bir yere
Tetik sisteminizde ufak bir arıza var silah hatsansa ve quattro tetikse en öndeki vida nın yani tetik boşluğu ayarını sağlayan setiskur vidanın ayarı kaçmış olabilir. Onu üst tarafı tetik gövdesi ile aynı olacak şekle getirin büyük ihtimal düzelir. -
namluyu acığa tutup kuvvetlice yandan silahın gövdesine elinizle vurun ( bir iki vuruştan sonra tetik düşecektir. ) ancak namlu açığa baksın kimseye isabet ettirmeyeceğiniz bir yere
Tetik sisteminizde ufak bir arıza var silah hatsansa ve quattro tetikse en öndeki vida nın yani tetik boşluğu ayarını sağlayan setiskur vidanın ayarı kaçmış olabilir. Onu üst tarafı tetik gövdesi ile aynı olacak şekle getirin büyük ihtimal düzelir.Hocam kral armsin tüfeğiydi biraz önce aldığım yere götürdüm ugrastilar olmadi garantiye yollayacam pazartesi piston mu sıkıştı felan dediler tam anlamadim yardiminiz icin tessekurler
-
pistonmu sıkışmış insanın içinden "nasıl yani" diyesi geliyor... Okadar ekstrem bir şey ki O dedikleri . silindir honlamasını tekrar yapsınlar tembih edin.
-
Tahminim pistonu tutan tırnakla tetigin bağlantısı kopmuş yani tetigi ceksende tırnağı hareket ettiremedigi için pistonu salmiyor
-
bence piston aşağı inmiş