Bizim oğlanın bu sünnet işi bana yaramadı. Hızımı alamayıp silahlarıda sünnet etmeye başladım.
Arabanın bagajında olsun yer kaplamasın, hafifcene olsun, dürbünsüz kullanayım , gücü yerinde olsun , bana çokda masraflı olmasın dedim. Edge yi BİÇTİM
98 cm lik , 2.7kg, 15 gr ni 760 fps ile atan çok ufaklık olu verdi. Çok dengeli ve inanılmaz yüze geliyor. İsabeti müthiş.
Yaptığım en ufak ve hafif carbine bu oldu.
Hatsan striker edge den carbine olurmu dedim???? Oldu
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Edgeden bir tane de bende var. Heveslenmedim değil. Zaten isabeti yerinde bir tüfek grupmanı nasıl oldu test edebildiniz mi acaba?
-
grupman çıkartmadım. Yarın inşallah. Ama ilk birkaç atışımda 18m de gez arpacıkla 15mm hedefi her seferinde vurdum. Güç modifiyesi yapmadığım tam güçte bir silah için fena değil ancak kurması kol gücü istiyor.
-
edge gerçekten fiyatına göre çok güzel bi tüfek ben şahsen çok memnunum ki bu tüfek Emir hocamızın elinde çok daha iyi sonuçlar verir buna da eminim
-
Anlaşıldı Emir Hocam bana modifiye işini Striker edge ile yaptırtacan ilk başta ki elim alışsın
Derhal geri çıkarıyorum kara yılanı -
Dikkat edin ama özellikle carbine yapacaksanız namluyu keserken.
-
Dikkat edin ama özellikle carbine yapacaksanız namluyu keserken.
Striker edge gitti Hocam sattım.
Mod 55 s yada 85 snipera kısmet artık -
ikiside olur.