12 yildir kullaniyorum 4.5 sacma atiyor made in turkey
blow havali tabancam
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
bende de 2 tane var ben çok severek kullanıyorum en zayıf yeri bence gezi
-
size tavsiyem ayni sorun bendede vardigezi en asagi dogru cek japonla yapistir bide silikon damlat ben oyle yaptim super oldu 10 metreden nokta atislari yapiyorum nerdeyse
-
isabeti güzel bende japonladım zaten
-
bendede var 2014 te almistim.
Cilli gibi tabanca valla
7.7 grain i 400 fps ile atiyor. -
sise patlatmiyor kursun sivri 4.5 atiyorum kursun yamuluyor
-
alacak arkadaşlara mod 25 ve türevlerini mi tavsiye edersiniz yoksa blowu mu? Herhalde bu da hatsanın. Yoksa mod 25in eski versiyonu falan mı?
-
Blow farkli bir fabrika ve marka.
Hatsanla alakasi yok yani. -
blow hantal degil. Ufak bir tabanca gibi hafif
-
Tipi göreceli olarak bazen hoşa kaçmasada kullanımı hafif ve bence daha hoş bir tabanca isabeti yerinde gez kırılması haricinde ben bir "yamuğunu "görmedim ki bende iki tane var bazen ikisini de alıp sağlı sollu kovboyculuk oynuyorum. eskiden 50 tl ye almıştım. Ancak şimdi fiyatı artmış. Benim aldığım zamanlarda fiyat performans açısından rakipsizdi.
-
Guzelll.. Kolleksiyonuma katabilirim bundan..
-
blow'u zira silah uretiyor hatirlarsaniz blow mini 8 gibi kurusıkı silah ureten firma havali sınıfında urettigi tek havali tabanca baska urettigi havali model yok.
-
bugun 25 metreden cok guzel atislar yaptim ice tea kutusu ve agactan agaca ip cekip balon hedef bagladim
-
Tipi göreceli olarak bazen hoşa kaçmasada kullanımı hafif ve bence daha hoş bir tabanca isabeti yerinde gez kırılması haricinde ben bir "yamuğunu "görmedim ki bende iki tane var bazen ikisini de alıp sağlı sollu kovboyculuk oynuyorum. eskiden 50 tl ye almıştım. Ancak şimdi fiyatı artmış. Benim aldığım zamanlarda fiyat performans açısından rakipsizdi.
Hocam benim gez de kırıldı.
Nereden temin edebilirim?