Emir abi, Mod125 sas quatro nun tetik ayarını silahı sökmeden nasıl yumuşatabiliriz.
Hatsan mod 55s son durum tetikmi namlumu güçmü.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
- 4 numaralı mandalın setiskurunu gevşetebildiğiniz kadar gevşetin 5numaralı setiskuruda yavaşça sıkın hwr turda kurup bir deneyin . denemeler esnasında kurarken ve geri getirirken namluyu bırakmayın en tetiğin yumuşak halinde setiskuru sıkmadan bırakın
-
- 4 numaralı mandalın setiskurunu gevşetebildiğiniz kadar gevşetin 5numaralı setiskuruda yavaşça sıkın hwr turda kurup bir deneyin . denemeler esnasında kurarken ve geri getirirken namluyu bırakmayın en tetiğin yumuşak halinde setiskuru sıkmadan bırakın
Sağol abi, denicem en kısa sürede.
-
Cok tesekkur ederim hemen yapmaya basliyorum. Bu arada silah haziran 2015 üretimi
-
yalnız dikkat edin denye deneye setiskurları ayarlayın ayarlarken namluyu elinizden bırakmayın.
-
Benim bahsettigim atışlarım destekli ve dürbünleydi
-
anladım genede iyi isabet kaydetmişsiniz kutlarım . Benim tüm denemelerimdeki ve yayınladığım grupmanlar eğer mesafe 70m nin altındaysa ft müsabaka tarzı minderde oturarak desteksiz atışlardır. Sıfırlamamıda grupmanımıda öyle yaparım.
-
abi şu senin tetik modifiyesi olayını ciddi merak ediyorum konuları okudukça, isabet için tetiğin de önüne atış yapanı eklemek lazım bence:)
-
atış yapan tabi etkili ancak onun sağı solu pek belli olmuyor. Ruhsal ve bünyesel meseleler çok fark ettiriyor. Değişken bizde çok. ancak tetik olarak modifiye ye iyi sonuçlar veriyor. mekanik olduğu için
-
abi görüşünce öğret bana şu tetik ayarlama yada modifiye işlerini:) tüfeği de tabancayı da fabrika çıkış haliyle kullanıyorum, bilmeden kurcalamak istemedim.
-