Arkadaslar hatsan mod85 vortex aldim optima durbun geldi yaninda optima markali.25 metrrden sifirlamak imkansiz zaten cok fazla sapma var nisan aldigim noktayla , 10 metreye getiriyorum cok sola atiyor durbun ayarini sonuna kadar saga cevirdim hala daha sola atiyor ve durbun ayari daha fazla donmuyor ne yapmam gerek ?
Optima sifirlama yardim!
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
daha dizelleme deam ediyordur. Bir kutu bitirin ondan sonra tekrar deneyin
-
Dizelleme nedir acaba yeniyim ben ilk defa duydum
-
Montaj esnasında bulaşan namlu içi ve silindir içi fazla yağın basınç ve sıcak hava ile yanması yada patlaması
-
Tesekkurler bilgi icin
-
Yanan maddeye göre kontrolsüz bir ek güç ve sarsıntı ortaya çıkartır. Eğer kontrollü ve bilerek yapmıyorsan atışlarında istikrar olmaz optiğede zarar verir.
Bir kutu atın yanık kokusu ve duman bitene kadar. Bittikten sonra optik bağlayın -
Arkadaslar hatsan mod85 vortex aldim optima durbun geldi yaninda optima markali.25 metrrden sifirlamak imkansiz zaten cok fazla sapma var nisan aldigim noktayla , 10 metreye getiriyorum cok sola atiyor durbun ayarini sonuna kadar saga cevirdim hala daha sola atiyor ve durbun ayari daha fazla donmuyor ne yapmam gerek ?
Dizel etkisi bitene kadar her kullanımdan sonra namluyu temizle yoksa tüfeğine yazık olur.
-
MRB NAMLUYU NASIL TEMİZLİYORSUNUZ?