Webley & Scott firmasına ait Alecto ve Alecto ultra modeli
Zoraki hp-01 ve ultra modelinin birebir aynısı gibi görünüyor.
Acaba bunların üretimini Zoraki firması mı yapıyor ? Bilgisi olan var mı ?
Zorakinin ikiz kardeşleri Alecto ve Alecto Ultra
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Bildiğimiz Zoraki. Webley bildiğim kadarı ile şu an kendisi silah üretimi yapmıyor. Marka değeri olduğu için, Tanınmamış üreticiler için bir pazarlama kolaylığı sağlıyor.
-
ikizi değil ta kendisi
aslında webley inde işene geliyor bizimkiler nasıl çin de telefon ürettirip üzerine marka basıp telefon yaptık diyorlarsa webley de atak arms a ürettirip satıyor işte meraklısı zaten araştırıp gerçekte kimin ürettiğini öğreniyor -
patent Atak Arms 'a aitse iyide webley'e aitse zoraki yi webley e borçluyuz demektir,
-
Böyle bir şey olmasını bekliyordum. Sonuçta kendisini kanıtlamış bir silah. Bilindik markalar kendi ismini kullanarak bu silahı dış pazarda çok güzel satarlar.
-
Hatsan ında silahları farklı isimlerle yurt dışında satılıyor
-
aynı silahlar webley adı altında satılıyor ancak şu bir gerçek webley standartına uygunluğu olduğu için muhtemelen işçiliği bizimkilerden farklıdır. Örneğin hatsan silahları ile gene aynı fabrikadan çıkan webley silahları yan yana getirdiğinizde ikisininde aynı tezgahtan, ustalardan vede fabrikadan çıktığına inanamazsınız. Menevişinden metal kalitesine kadar tamamen farklılar. Onun için webley ürün standartına uygunluğu önemli
-
aynı silahlar webley adı altında satılıyor ancak şu bir gerçek webley standartına uygunluğu olduğu için muhtemelen işçiliği bizimkilerden farklıdır. Örneğin hatsan silahları ile gene aynı fabrikadan çıkan webley silahları yan yana getirdiğinizde ikisininde aynı tezgahtan, ustalardan vede fabrikadan çıktığına inanamazsınız. Menevişinden metal kalitesine kadar tamamen farklılar. Onun için webley ürün standartına uygunluğu önemli
Kesinlikle çok haklısınız. Bende Webley Raider var mesela. Hatsan üretimi olduğuna inanmak çok zor
-
ciddi fark var mesela tomahawk ın tetiği hariç işciliği menevişi, İsabeti AA gibi nerdeyse benim tx200 de yay sesi vardı tomide kesinlikle yok. İsabet aynı
-
İlk yazıdaki linklere ulaşılamıyor. Sanırım webley firması ürünü satmıyor artık.
Yabancı bir sitede .177 ve .22 kalibrenin haricinde .20 sini de gördüm bir ingiliz sitesiydi sanırım.