Bulusma duzenlesek pazar gunu kimler gelir ?
Adana pazar bulusmasi kimler gelir ?
-
- Adana
-
beavis -
27 Haziran 2016 14:05
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
mersine gitmemişsem bizim arkadaşlarla atış yaparız zannedersem. Kubilay ve Emrah hocamla bir bakalım
-
olur ayarlayalim ? ben genelde barajin orda atis yapiyorum .
-
barajın oraya silahla gidiyorsunuz. size müdehale etmemeleri enteresan. Baraj çevresinde her türlü silahla dolaşmak Yasak .
Bizim takım olarak atış yaptığımız balcalı arkasında bir bölge var sabah erken gidersek rahat atış yaparız. Mekan geniş gözden uzak ve menzil atışına da müsait -
haklisiniz ben hafta ici gitmistim o gunu hafta sonu olacagi icin kalabalik olur hafta ici kimse olmuyor sıkınti olmuyordu
-
orada yasak oldugunu bilmiyordum bunu ogrendigim iyi oldu.
-
baraj çevresinde sıkıntı çıkar baraj girişinde su altı polis karakolu çıkışında da mit var . başka bişey demiyorum .
-
"götürürler merkeze öptürürler herkese " olayı olabilir
-
baraj derken dilberler sekisinin ordaki yeri kastetmistim hani ormanlik bi alan var piknik alani gibi .
-
dilberler sekisi karsisi
Spoiler Göster
-
yine de tehlikeli hafta sonu ana baba günü oralar.
-
aynen dediginiz yer olur balcalida dediginiz yerde duzenleyelim
-
güzel olur
-
Arkadaslar ben siirtte polis memuruyum bana pcp hakkinda yardimci olurmusunuz scuba tup dolum hakkinda sikinti yasiyorum.hatsan super nova siparis ettim fabrika gondermedi dolum merkezi bulun dediler.bende doluk yapacak yer bulamiyorum.bana yakin olan uyeler yardimci olursa sevinirim...
-
itfaiye de doldurabilirler
-
- scuba tup yaninda doldurmak icin hehangi bir aparat gerekiyomu peki
-
doldurma aparatı lazım scubaya bağlamak için