hd 40 yag degildir.hd40 pas sokucudur hafif yaglidir pas yapmaz rahatca kulana bilirsin
Ilk silahim mod135 qe vortex
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
arkadaşlar bu harbi seti yanlış gelmiş olabilirmi
Ucuna takılması gereken telli fırçalar ve süngerimsi fırça cubuk ucunda ki vidaya uymuyor ben mi yanlış bişey yapıyorumThe content cannot be displayed because it is no longer available.
.....The content cannot be displayed because it is no longer available. -
silahimla siftahi bu gun yaptim yorumlarimi anlatayim
1- ilk defa havali silah kullaniyorum kiyas yapamiycam ama kurmasi zor guc yetmiyor iri kiyim uzun boylu olmama ragmen zor iki bacaginin arasina sikistirip o sekilde kurabiliyorum.belki digerleride boyledir.
2-tepme ve sarsinti az oldugunu dusunuyorum
3-sanirim fabrikadan sifirlanmis olarak gekmis 8-12 metre arasinda atislar yaptim basarili olddunu dusunuyorum
4-belki kullandikca kurmasi daha kolay gelecek insan vucudu herseye alistigi gibi bunada zamanla alisilir diye dusunuyorum
Zetax hocama yardimlari ve ilgisi icin tesekkur ederim
Forumda zetax hocam gibi kiymetli hocalarin kiymetini bilelim tecrubelerini bilgi birikimlerini bizlerle paylasiyorlar
10 metre civari asma yapragina grupman yalragin boyu avuc icimden birparca buyukThe content cannot be displayed because it is no longer available. -
est. Güle güle kullanın
-
arkadaslar kullandikca yeni yorumlarimi yaziyim
1-Tufegin kurmasi zor ama yaninizda tabure olursa dipcigi tabureye koyup kurarsaniz oldukça kolay
2-tufege ağir demistim hic agir gelmiyor artik vucut alisiyor
3-ilk silahim hepsi bu kadar isabetlimi bilmiyorum ama isabeti gayet iyi ben bile sasiriyorum vurmama ama vuruyorum kucuk hedefleri
4-Jsb match diabolo jumbo heavy 18.13 gr 5.5mm pellet kullaniyorum
Silahin ahsap ve namlu boyasi cok dayaniksiz
Almak isteyenlere tavsiye ederim -
Bu tüfeğe 6.35 de iyi giderdi ..25gr jsb yi gayet güzel hızlarla atabilir..Hayırlı olsun ..Bende bir ara patriot almıştım 20 kuruşta artık dirsekte ağrılar başlıyordu .Kurması zor olunca pek keyif kalmıyor ayrıca ağır olmasıylada ..Bu tüfekler av için mantıklı, az atış yapılacağı için. avda yasak gerçi .
-
-6.35 iyi olabilirdi
-Tufek ilk bir kac gun agir ama sonra kollar alisiyor suan agirligini hic hissetmiyorum
-tabure ile kurulursa kurmak cok kolay -
Ağır ağır, kurmakta eziyet, 40 atıştan sonra bariz belirginleşiyor kurma zorluğu. Tetik sert, tetik ayarlarıyla biraz oynadım, birazcık daha iyi. Bunlar kötü tarafıydı. İyi tarafı ise isabetli güçlü yakışıklı olması
Hayırlı olsun.
-