iki tufek arasnda kaldm aŕkadaslar bt65 lw elite mi galatian 1 mi
smdiden tesekkurler
bt65 mi galatian 1 mi
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
bt 65 dezqvantajlari olan,buna karsılık kimligi,karakteri,yapabilecekleri belli bir uzun atış güç tüfeğidir.galatian ise benim şahsen üretim amacının ne oldugunu anlayamadıgım bir ürün.
-
tesekkur ederim bendr secimimi tam ismini bilmedigim bt65 lw eliteden yana kullandm tesekkur ederim
-
bt65 sb lw w 6.35 modeli benim çok severek kullandığım bir modeldir.
-
pek bilgm yok tufek hakknda guclu olmasi hosuma gitti sadece bakalm yaylidan direk buna gectim ama ins sknti yasamam
-
Atış sayısı az yeni çıkan bir çok tüfeğe göre ama benim için güç diyorsanız 20 atışta bir dolum yapmak ilk başlarda pompa kullancaksanız iyi gelebilir ama sonradan zulüm olacaktır. Hobiden soğursunuz hayırlı olsun kazasız belasız kullanmak dileğiyle iyi atışlar.
-
bt 65 dezqvantajlari olan,buna karsılık kimligi,karakteri,yapabilecekleri belli bir uzun atış güç tüfeğidir.galatian ise benim şahsen üretim amacının ne oldugunu anlayamadıgım bir ürün.
Bana göre galatian serisi diana'nın p 1000 serisi dikkate alınarak üretilmiş ve çift parça kundak ile yivsiz av tüfeği görünümü verilmeye çalışılmış halidir. Aslında mekanizma olarak, şarjör indekslemesi olarak diğer hatsan modellerinden kaliteli gibi duruyor ama nedense alan satıyor. Bir nedeni mutlaka olmalı.
-
tesekkur ederim arkadaslar en kisa surede tüp almam lazim okudgm yorumlara bakilirsa pompa baya zorluyacak beni
-
Bt65 w RB LW sahibiyim. 200-100 bar arası 30 atış yapıyor. 200-100 bar arası pompa ile nispeten daha kolay doluyor. 10 atış daha yapıyım derseniz 60 bara iniyor buradan pompa ile doldurmak zorlaşıyor.
-
Havalar sıcak.Açık arazide 20 atışta bir tüfeğin tüpünü pompayla doldurmaktan kan ter içinde kaldım. Ayrıca amele yanığı oldum.
-
selamlar bt 65 gercekten belli bir karaktere sahip bir tüfek,fakat bu bir gerçek ki tufek ciddi hava harciyor ve ağır,eğer pompa kullaniyorsaniz ciddi kas yapacaksiniz,scuba kullaniyorsaniz sık sık dolum gerekecek☺
-
az yorucu pcp olarak Crosman Benjamin Discovery oneriyor yurtdisi forumlar... 100-130 pompa ile 25-30 atis yapabiliyormis pompalarken yormuyormuyormus yalniz pellet tek tek dolum.. silaha evladiyelik saglamlikta diyorlar..
-
arkadaslar bt65 tufegimi aldim bugun gitcem bakalm atisa ama ilk izlenimin durus bakimindan gercekten basarili bi tufek kirma kolu sertligi haric