Bence yeni artıkıl istiyorsanız yeni dürbün almalısınız , başka oluru yok !
sizce yeni artıkıl fikrim işe yarar mı?
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Bence yeni artıkıl istiyorsanız yeni dürbün almalısınız , başka oluru yok !
sizi çok karamsar gördüm misinadan bileartıkıl yapılır bi artıkıl için 400 -500 tl mi verecez olmaz öyle şey:) biz Türk'üz bi yaparız. Bi Türk'e imlansız de sonra geç izle
-
Bende ingiliz değilim bende TÜRK üm , bir keresinde dürbünün içini açıp incelemiştim ve farkındaysanız dürbünlerde garanti durumu ve ya tamir olayı yok ! Dürbünler çok hassas yapıya sahipler sökmeye kalksan bile dürbün dürbünlükten çıkabilir!
Size bu projede kolay gelsin diyorum.... -
Bende ingiliz değilim bende TÜRK üm , bir keresinde dürbünün içini açıp incelemiştim ve farkındaysanız dürbünlerde garanti durumu ve ya tamir olayı yok ! Dürbünler çok hassas yapıya sahipler sökmeye kalksan bile dürbün dürbünlükten çıkabilir!
Size bu projede kolay gelsin diyorum....iyi dilekeriiz için teşekkür ederim. Estağfirullah size karşı birşey değil espiri yapmıştım. Umarım istemeden sizi kırmadım. Başaracağım inşallah tek sıkıntım kaldı oda camı yuvarlak nasıl kestireceğim.
-
Bende 50mm çıkma mercek vardı akşam evde bir bakayım işinize yararsa yollayım..
-
Bende 50mm çıkma mercek vardı akşam evde bir bakayım işinize yararsa yollayım..
Yine çok teşekküğr ederim umarım işe yarar. ama benim yapmak istediğim şey dürbünün optima için konuşuyorum gözle bakılan kısmındaki lensi çıkartınca artıkıl direk size bakıyor. artıkılı rahmetli yapıp tam oraya o ebatlarda kesilmiş ve üzerine artıkıl çizilmiş şeffaf cam veya asetat ortalı olarak koyacağım. böylece istediğim gibi artıkıl değişiliği yapmayı planlıyorum.
-
Atışları sultanbeyli gölet civarlarındamı yapıyorsunuz?
-
Atışları sultanbeyli gölet civarlarındamı yapıyorsunuz?
bazen evet zaten evim göletin hemen yanında şimdi buralar sosyal tesis ve park oldu ancak evn balkonundan yandaki boş arsaya güvenlik öncelikli atışlar veya arsa içinde atışlar. ama bu mesafe en fazla 50 metre olduğu için aydosda poligon var bana 5 km uzaklıkta oraya gidip ordaki geniş arazidede atıyorum. buraları bilirmisiniz?
-
Ömrüm oaralarda atış yapmakla geçti.. Diana 54 ile 150 metre atışları yapıyordum.. aydos poligonda ise trap skeet atışları yapmışlığım var.
-
Ömrüm oaralarda atış yapmakla geçti..
3 yıldır artık buralarda atış yapılamıyor siz şanslıymışşsınız. Anladığım kadarıyla burdan üsküdara taşındınız. şimdi keyfini biz sürüyoruz buraların.
-
6 ay önce atış yapmıştım , piknikçiler felan var bu yüzden atış yapılamıyor diyorsanız biz uygun bir yer bulup atışımızı yapıyoruZ.
Atış yaparken sucuk şiş felanda yapmayı ihmal etmiyoruz.. Geçen haftada taşdelende mangal ve atış yaptık orasıda güzel bir yer spor yapanlar , pikniğe gelenler felan oluyor lakin biz efendice atışlarımızı yapıp gidiyoruz. -
gölet çevresi mümkün değil zaten güvenlikçiler engel olur. Millete gerçek silah sanıp korkuyo zaten. yakında adım balkona devam edersem,balkondaki deli adama çıkacak
-
Evet arkdaşlar indesing programında istediğim bir şekilde retical çizdim. miltodların arası 1.5 mm . Birde 2 miltotun kesişim yerlerinede soktalar koydum 2. resim bunu gösteriyor. resimde büyük olduğuna bakmayın aslında 15mm çapında bu resim. bunu trasfer kağıdına çıkaracağım. ve onuda ütü yardımı ile cama baskı yapacağım. sonrası dürbüne takmak.
-
Evet arkdaşlar indesing programında istediğim bir şekilde retical çizdim. miltodların arası 1.5 mm . Birde 2 miltotun kesişim yerlerinede soktalar koydum 2. resim bunu gösteriyor. resimde büyük olduğuna bakmayın aslında 15mm çapında bu resim. bunu trasfer kağıdına çıkaracağım. ve onuda ütü yardımı ile cama baskı yapacağım. sonrası dürbüne takmak.
bence ikiside çok iyi ama soldakini tercih ederim ben olsam
-
çok güzel olmuş, elinize sağlık, sonucu merakla bekliyorum. Kareli olan güzel bu arada.
-
Bence dotların arası çok sık ben olsam yarı yarıya kısardım küçük çaplı dürbünde bu kadar dot koyarsanız vuruş noktanızı bile göremezssiniz.
Yanlış anlaşılmasın sadece bir öneri -
Her yone 4 mildotlu oyle bir calismada var onuda eklerim
-
istanbulda 3mm camı 15mm çapta kesecek yer yok. herkes pilexi kesebilirz diyor yaw.
-
Bendeki merceği 2 gündür arıyorum lakin bulamadım fakat kalınlığı 20 mm den fazla idi..
-
Aslinda en güzeli yurt dışından getirtmek 3 te 1 fiyatına geliyor. Önümüzdeki ay getirmeye çalışacağım.
-