Merhaba sevgili airguntürk ailesi, bazen at 44 long silahımda sadece şarjör değiştirmek veya kullanmaktan vaz geçtiğimde boş şarjör takmak istiyorum. kurmalı kolu çekikken geçenlerde elim tetiği çekti çekiç sesi aldım bir baktım ki boşa hava harcamadan tetik düştü. ama bu silaha zararlımı bilmiyorum o yüzden sormak istedim ve eğer busakıncalı ise tetiği atış yapmadan düşürmenin başka yolu var mı? Teşekkürler.
at 44 atış yapmadan nasıl tetik düşürme
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Keçe pelletlerden kullanın. Böylece namlu temizliği de yapmış olursunuz.
-
Keçe pelletlerden kullanın. Böylece namlu temizliği de yapmış olursunuz.
eyvallah buda bir çözüm tabi.ama merakım çekice anlatığım olay zararr veriyor mu?
-
aynı şey bende de oldu kolu çekip kapatmadan tetiğe bastım kolu kapatma pozisyonuna zorladı ve hava harcadı ; mantıken sorun çıkmaması gerek ama hayırlısı
-
aynı şey bende de oldu kolu çekip kapatmadan tetiğe bastım kolu kapatma pozisyonuna zorladı ve hava harcadı ; mantıken sorun çıkmaması gerek ama hayırlısı
yok bende kolu tuttuğum için sadece çekiç kola vurdu yavaşca kapadım silah kurulmamış gibi oldu ve hava harcamadı. ben bunu sürekli yapmanın bir zararı varmı diye soruyorum
-
kurma kolunu tutup tetige yavasca basarsaniz tetigi dusurmus olursunuz tufege bir zarari olmaz sarjore sacma surmemeye dikkat edin
-
kurma kolunu tutup tetige yavasca basarsaniz tetigi dusurmus olursunuz tufege bir zarari olmaz sarjore sacma surmemeye dikkat edin
çok teşekkürler üstadım. Hem içim rahatladı, hemde boşa hava harcamaktan kurtuldum. Allah razı olsun.