Gurupman yapacak arkadaşlar için faydalı olabilir.
hedef kağıtları (kendi düzenlemem)
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
paylaşımınız için teşekkürler.
-
ufak bi düzeltme . çıktı alacak arkadaşlar için kartuş tasarrufu amaçlı
-
hedef kağıdı hazırlamak için site varmış haberimiz yok :)) çok güldüm kendime :)) Site vasıtasıyla hazırladığım hedefler
http://printtargets.net/ -
açtığın konu için teşekkür ederim.
yalnız birşey söylemek istiyorum 3 havalı tüfek ve 4 havalı tabancam var.
7-8 yıldır kullanıyorum. ama bir kez olsun bile grupman yapmadım =)bir yere şişe dizer atarım. bir tahta parçasına hedef alırım. uzaktaki tenekeyi vurmaya çalışırım.
çok aşırı zararlı bana zararı dokunacak zararlı haşereleri vururum... ama hiç bir kuşa kedi köpeğe hedef almadım.
10 metreden 1 cm eninde 15-20 cm boyundaki eve giren zararlı yaratıkları vuruyorum.bu grupmanın amacının ne olduğunu anlamış değilim =)
-
açtığın konu için teşekkür ederim.
yalnız birşey söylemek istiyorum 3 havalı tüfek ve 4 havalı tabancam var.
7-8 yıldır kullanıyorum. ama bir kez olsun bile grupman yapmadım =)bir yere şişe dizer atarım. bir tahta parçasına hedef alırım. uzaktaki tenekeyi vurmaya çalışırım.
çok aşırı zararlı bana zararı dokunacak zararlı haşereleri vururum... ama hiç bir kuşa kedi köpeğe hedef almadım.
10 metreden 1 cm eninde 15-20 cm boyundaki eve giren zararlı yaratıkları vuruyorum.bu grupmanın amacının ne olduğunu anlamış değilim =)
grupmanın amacı silahın ne kadar stabil atışlar yaptığını anlamaktır