Çocukların olmayışını fırsat bildim, Evdeki poligonumda, cekmeceden pipod, ıslakmendilden atışyastığı yaptım ve dürbünü optik merkezleme yaptıktan sonra 15 clik üste aldım ama dikeyde hedefi merkezlemesine rağmen yatayda sağ vurdu. 8 metrede her birisine 3 er atış yaptım en sol üstteki tek delik, en sağ alttaki fiyasko.
Evdeki Poligonum
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
İyi cesaret de merak ettiğim hedefliğin arkasında bir tharibat oldu mu? pellet delip evdeki eşyaya zara verebilir birde evde kullanmak pelletin evde sektiği için Allah korusun tehlikeli dikkatli olun.
-
İyi cesaret de merak ettiğim hedefliğin arkasında bir tharibat oldu mu? pellet delip evdeki eşyaya zara verebilir birde evde kullanmak pelletin evde sektiği için Allah korusun tehlikeli dikkatli olun.
poligon diye boşa demiyorum ben aşağıdaki resimde olan hedefliği kullanıyorum sekme olmuyor, pelletler hedefliğin haznesine toplanıyor.
-
Abi iyi kurmuşsun düzeneği özendim valla
-
benimde yasadigim sehir oyle pek musait yer yok, kucuk karton kutuya 2 tane kot pantolon koyuyorum holde sifirlama atislarini yapiyorum onceleri wcnin kapisina atiyordum delik desikti tamir ettim kutu ve kot işine dondum
-
Abi iyi kurmuşsun düzeneği özendim valla
Eldeki imkanları kullanıyorum.
-
Abiler siz bilirsiniz ama tehlikeli.Dikkatli olun Allah Korusun sizi.
-
Abiler siz bilirsiniz ama tehlikeli.Dikkatli olun Allah Korusun sizi.
Amin ecmain, Allah c.c. hepimizi bu vatanı bu milleti korusun.
-
Bende eski halıflekse sıkıyom bu aralar evde, yapısından dolayı kurşun delemiyor hep içinde kalıyor. Hedef kağıdını iğneyle rahat tutturuyorum yanına kapak boncuk koyup çift taraflı bantla yapıştırıp vuruyorum.Ortalık sakinleşinceye kadar idare etmeye çalışıyoz artık.
-
Çocukların olmayışını fırsat bildim, Evdeki poligonumda, cekmeceden pipod, ıslakmendilden atışyastığı yaptım ve dürbünü optik merkezleme yaptıktan sonra 15 clik üste aldım ama dikeyde hedefi merkezlemesine rağmen yatayda sağ vurdu. 8 metrede her birisine 3 er atış yaptım en sol üstteki tek delik, en sağ alttaki fiyasko.
Kullandığınız dürbün ne acaba, çok aradım tabanca için ama bulamadım uygun fiyatlı dürbün.
-
Kullandığınız dürbün ne acaba, çok aradım tabanca için ama bulamadım uygun fiyatlı dürbün.
NİKULA 2-6x28E fakat bu tabanca dürbünü değil, tüfek dürbünü ama göz kurtarma mesafesi gayet güzel. Forumdaki bir arkadaştan ayaklarıyla birlikte uygun bir fiyata almıştım. İnternet sitelerinde de 180 tl civarı sanırım.
-
hocam o dürbün tanıdık geldi:D memnunsunuz sanırım çok sevindim buna:)
-
hocam o dürbün tanıdık geldi:D memnunsunuz sanırım çok sevindim buna:)
Evet başkan çok memnunum söylediğiniz gibi göz kurtarma mesafesi epey fazla, tekrar teşekkür ederim.
-
hocam güle güle kullanin böyle anilmak güzel
-
hocam güle güle kullanin böyle anilmak güzel
Eyvallah, sağolun.
-
NİKULA 2-6x28E fakat bu tabanca dürbünü değil, tüfek dürbünü ama göz kurtarma mesafesi gayet güzel. Forumdaki bir arkadaştan ayaklarıyla birlikte uygun bir fiyata almıştım. İnternet sitelerinde de 180 tl civarı sanırım.
Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.
-
eski günlerim... hobinin en güzel oldu zamanlardi benim için.Bir oturuşta hiç kalkmadan diana mod 52 5.5 ile koridorlarında 500 pelet atmisligim bile vardır aman dikkatli olun.
-
Dürbünüm bozulduktan sonra forumdan yardım alamasamda (fikir anlamında) oturup 3 saatimi harcayıp 5 tane mercek söküp dürbünümü tekrar sabit ve stabil hale getirdim ama artık sadece nikula 6x28 oldu zoom u 6x e sabitledim. Bunlarda ilk atışlarım. Gamo promagnum gamo Hunterdan daha iyi sonuç çıkardı. Benim zorakim promagnum seviyor anlaşılan.