Kısa bir süre önce Hatsan At 44 aldım, Tanışma başlığında da belirttiğim üzere aslında birçok ateşli silahım var, Bu ateşli silahlarda yıllardır hiçbir sorun yaşamıyorum,
Ancak bu PGP merakına kapıldığım güne lanet etmek üzereyim, Tabi bu işte kabahat bende onca silah varken ne zorum vardı bilmiyorum.
Neyse ben Hatsan ile bir kaç şarjör atış yaptıktan sonra tüfeği 6 ay falan kullanmadım, Kutusuna koyup kaldırdım.
Bu gün tekrar açıp kullanmak istediğimde Tüpün hava almadığını gördüm, O ringlerde bir sorun olmadığı halde pompadan bastığım hava tüpün içine gitmiyor.
Tüpün içini ve basınç göstergesi kısmını söküp kontrol ettim ancak bir pislik yada olumsuz bir durum görünmüyor, Check valf de çalışıyor gibi duruyor, zaten tüfek henüz yeni pislik vs. olmaz diye düşünüyorum.
Basit bir çözümü varmı yoksa garantili olduğu için servise mi göndermek gerek.
Bir de samimi olarak, işin uzmanları ve tecrübe sahipleri olarak Yol yakınken bu PGP işinden uzak dur, sat tüfeğini bak işine mi tavsiye edersiniz.
Neden böyle söylüyorum; Tüfeğin içinde gelen yedek conta, o ring takımlarını görünce açıkcası korktum, demek baya bir sarf malzeme gerek, sürekli değişecek parçalar var demek, kısaca bu işe baya bir bilgi, tecrübe ve zaman ayırmak gerekiyor demekki. Zaten birçok hobi ile uğraşmak zorunda kalan ben için gerçekten zor geliyor gözüme...
Bu yüzden samimi önerilerinizi bekliyorum.
Teşekkürler,