Bu tüfeği alan kullanan hakkında bilgisi olan varmıdır..
Steyr scout
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Cs de almıştım B 4 3 ama AWP yanına Desert pilav üstü kuru gibi oluyor ...
Şaka bir yana bizde bu silah yasaları varken bu tip silahları alıp kullanan bulman havalısilah forumlarında biraz zor.
-
mke ye geldi ve 1 hafta içinde bitti kendimde yivli tüfek var 7 mm rem mag çapta acaba merak ettim benim gibi sitede yivli merakı olan varmı diye
-
Merak var da sadece merak safhasında kalıyor maalesef !
-
Bin kusur dolareslik, orta şekerli Steyr i, madahmiş gibi 7 bin kusur dolarese kaptirmak isteyen mke, zaten akli basinda olan kimseye satamadi, Vergiden muaf akilli bir ekip gelip daha sonra kaptirmak uzere tek seferde hepsini alip gitti. Baska Steyr ithal edilmicekmiş, miş miş de muş muş, sinegi gozunden vurur , 0.5 moa grupman yapar bilmem kac metrede diye, yakinda piyasaya surup 10 bin dolardan kaptirirlar merak etmeyin.
Zamaninda 6500 dolarese Mauser M03, 8 bin dolarese Blaser R8 gibi sahaserleri satan mke nin , ithalatci ile anlasip bu model de resmi kaptirmatorluk yapmasida ayri bir trajedidir.
Yivli ve tabanca konusunda zir cahil olan yurdum insanina kaptirmak cocuk oyuncagi bunlari.
Vergiden muaf olan, ballı tayfasindan birisi olsam, alirdim.bir mauser 98 benzeri cz550 yada remington 700 benzeri 557 , 2400 dolarese lux kundakli bakardim keyfime.
Bu vergi sistemi oldugu surece ne yivli tufek ne tabanca ile, işim olmaz. En azindan kravatlıları ile işim olmaz.
-
Sayın komser özellikle son cümleye katılıyorum şuanki yasalar ile kravatlı akıl kârı değil