mrb arkadaşlar, yeni aldığım tüfeğe 5,52 mm 13,42 jsb ve gamo pro hunter peletleri aşırı zor sokuyorum ve bazen sokamıyorum peletler eziliyor , atıştan sonra giriş ağzında kurşun kalıyor, sebebini veya çaresini bilen varmı, tşkler
hatsan dominator lw elite namlu problemi
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
hatta bu yüzden grup bile olmuyor
-
Caresi yok.
Namluda hata var saniyorum ki. Degisim talep edin. -
Değişim talep edin ya da bir tornacıya aşağıdaki gibi prinç gömlek yaptırın.
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
namlular mesela 5.5mm de 5.48 den 5.53 e kadar üretilebiliyor...bu yüzden pelletlerde de birçok çap seçeneği var...lw de olsa illa ki 5.50-5.51 gibi standarta yakın naluları ile diğer töleranslardaki namlular arasında fark olacaktır.
-
ilginiz için tşkler, mecbur fabrikaya gidecek, dairesel şekilde peletin eteğini kesiyor atıştan sonra düşüyor, alacak arkadaşlar kontrol ettirip alsın , lw namluda bununla karşılaşmayı beklemiyordum açıkçası
-
Namluyu ters takmış olabilirler şoklu kısmı pellet yüklediğiniz yere denk gelecek şekilde ters monte etmişlerdir !
-
aynen Kocatürk arkadaşıma katılıyorum, eğer tüfeği fabrikaya göndermedin ise bir saçma namluyun önünden arkaya doğru geçir eğer ilk başta rahat sonra zorlanarak gidiyorsa demek ki namlu ters takılmış.
-
sonuç ne oldu sebep neymiş?