Arkadaşlar merhaba,
Tek parça dürbün ayaklarında kullandığımız alyan başlı civataları nereden temin edebilirim. Bir tanesini kaybettim, diğer civatalarda da yalama oldu olacak modunda civatalar var. Bir miktar alayım yedekte dursun diyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
iyi günler.
dürbün ayakları için alyan başlı civata nereden bulurum?
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
emre bey mersın sanayısıne veya cıvarınızda buyuk hırdavatcı varsa malum vıda ıle gıdersenız rahat bısekılde bulabılırdınız hırdavtcılarda
-
Ben bulunduğum ilçeyi didik didik ettim sormadığım yer kalmadı ve bulamadım.
-
istanbul için yazabilirim samet hırdavat imes sanayi sitesi. erkan cıvata imes sanayi sitesi. yani imes sanayi sitesinde istediginiz malzeme bulunur. acil olan arkadaşlar bana istedigi ölcüleri göndersin ben ona istedigini gönderim.
-
Ölçü yazabilirseniz yardımcı olabilirim inşaALLAH. Çalıştığım sanayi de tedarikçimiz var çeşit yapıp size kargo ile gönderebilirim, şirketin de kargo şirketleri ile anlaşması var kargo da uygun gelir size. Bu şekil de yardımcı olabilirim size.
-
tüm şehirlerde vardır.Arayacağınız civatacı
-
osmaniye ve mersindeki arkadaşlar adanaya gelirse bana uğrasın her tür civata var. olmadı sıfırdan yaparım tornada