evet, haftasonu yaklaşıyor, cumartesi sabah kimler gelir?
Kamuran 05.30'lara başlayalımmı?
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
evet, haftasonu yaklaşıyor, cumartesi sabah kimler gelir?
Kamuran 05.30'lara başlayalımmı?
5.30 Sabah olmamak kaydıyla müsait olursam (önemli bir sey cıkmazsa) ben gelirim....İlker Ustanın Silahı HW97K yıda denemiş oluruz.....
Bana bu hafta 05:30 uyar gibi. Çünkü cumartesi öğleden sonra Urfa'ya gideceğim... En azından gitmeden önce biraz atış yapmış olurum...
Merhaba, ben anca 9,30-10,00 gibi gelebilirim. Umarım o saate kadar hala orda olursunuz.....
5.30 Sabah olmamak kaydıyla müsait olursam (önemli bir sey cıkmazsa) ben gelirim....İlker Ustanın Silahı HW97K yıda denemiş oluruz.....
Osman abi ben erken gidip kalabilirsem sizinle devam etmek isterim, ama söz veremiyorum.
Bana bu hafta 05:30 uyar gibi. Çünkü cumartesi öğleden sonra Urfa'ya gideceğim... En azından gitmeden önce biraz atış yapmış olurum...
Kamuran 5.30da hava aydınlanıyormu?
Merhaba, ben anca 9,30-10,00 gibi gelebilirim. Umarım o saate kadar hala orda olursunuz.....
Gökalp, sen gel, biz olmasak bile Osman abi ile devam edersiniz. Dediğim gibi bir ihtimal ben sizinlede devam etmeye çalışırım.
Arkadaşlar güneş 5.20'de doğuyor, ortalık ancak 6:00 civarı biraz aydınlanır
Arkadaşlar 14 haziran hem benim evlilik yıldönümüm hem de oğlanın mezuniyet partisi var öğlen oraya gitmem gerek, aranıza bu hafta katılmam çok zor görünüyor.
Arkadaşlar güneş 5.20'de doğuyor, ortalık ancak 6:00 civarı biraz aydınlanır
bu durumda erken gelecekler, 06.00da buluşalım
Arkadaşlar 14 haziran hem benim evlilik yıldönümüm hem de oğlanın mezuniyet partisi var öğlen oraya gitmem gerek, aranıza bu hafta katılmam çok zor görünüyor.
nice yıllara
Teşekkürler arkadaşlar darısı sizlerin başına.
Murat sana nice mutlu yıllar dilerim...
Bu durumda bir terslik olmaz ise ben 06:00 gibi 1 nolu çamlıkta olmaya çalışırım. O saatte akşamdan kalan olmaz ise orası boş olur herhalde..
Nice yıllara Murat. Allah oğlunun diğer mürüvvetlerini de görmeyi nasip etsin.
Murat abi nice yıllara....
evet.. bu hafta izine gelip şu saatlerde ankarada olacak ve yarınki buluşmaya gelecektim. aksiliğin böylesi beni izine göndermediler. bazen bulunmaz hint kumaşı olmakta insana zarar veriyor. ben buradan ayrılınca işleri kimse yapamadığı için benim buradan 1 saat bile ayrılmam facia ya neden oluyor.. yarın harika bir buluşma olacak ve ben aranızda olamayacağım isyan etmemek elde değil vuslat yine bi başka bahara kaldı.
Murat nice yılları ailenle mutlu, huzurlu ve sağlık dolu geçirmen dileklerimle...
Ben bir süre aranızda olamayacağım arkadaşlar... sanırım 1 yada 2 ay kadar... Sağlık sorunlarım başgösterdi ve bir süre uzak kalacağım aranızdan ama iyileşir iyleşmez gene geç kalsamda buluşmalara aranızdayımmmm....
Murat bey nice yıllar olsun...
Mustafa çok geçmiş olsun. İnşallah önemli bir şey değildir
Murat nice yılları ailenle mutlu, huzurlu ve sağlık dolu geçirmen dileklerimle...
Ben bir süre aranızda olamayacağım arkadaşlar... sanırım 1 yada 2 ay kadar... Sağlık sorunlarım başgösterdi ve bir süre uzak kalacağım aranızdan ama iyileşir iyleşmez gene geç kalsamda buluşmalara aranızdayımmmm....
Mustafa geçmiş olsun.yapabileceğimiz bir şey olursa mutlaka ara.....acil şifalar dilerim
Geçmiş olsun mustafa , yapabileceğimiz birşey olursa söyle.
geçmiş olsun mustafa abi.
Geçmiş olsun Mustafa Bey.
Bu arada yarın kimler saat kaçta buluşuyor? Sakıncası yoksa izinliyken ben de katılmak isterim.