Buyrun bekleriz
Saat 6:00 da Erdem ve Kamuran, 9:00-9:30 gibi Gökalp ve Osman abi gelecek. Ben ilk gruba gayret edeceğim ama bilmiyorum.
Serdarım hiç sesin çıkmıyor, yuları tam kaptırdın galiba
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Buyrun bekleriz
Saat 6:00 da Erdem ve Kamuran, 9:00-9:30 gibi Gökalp ve Osman abi gelecek. Ben ilk gruba gayret edeceğim ama bilmiyorum.
Peki buluşma yeri tam olarak neresi? Paintsign falan deniyordu bir ara. Hala o taraflar mı?
Paintsign'ın arkasında bir çamlık var oraya gidiyoruz.
Arkadaşlar çok teşekkürler... Moral oldu sözleriniz...
Tüpümüde aldım... Artık havamız bitti derdimiz olmayacak AnkaraTeam'ın iki tüpü sanırım uzunca bir süre pcp cileri götürür..
[Resim Engellendi: http://img223.imageshack.us/img223/9218/dsci1773de2.jpg]
Mustafa geçmiş olsun, acil şifalar
Sabah 7'de kalmış olmama rağmen çektiğim feci sırt ağrısı yüzünden evden çıkmayı gözüm kesmedi. Ancak saat 12 gibi doğrulup çıkabildim fakat grubun büyük kısmını kaçırdım tabii ki. Yine de sağolsun, mrmataracı Rıfat Abi ben arayınca benim için bir yarım saat, 45 dakika daha çamlıkta kaldı ve bir kaç atış yaptık. Bu arada tüfekler hakkında fikir alışverişinde bulunduk ve Rıfat Abi'nin Shadowsport'uyla da ateş edince benim CFX'i acilen modifikasyona sokmam gerektiğini anladım.
Herşeye rağmen iyi bir başlangıç oldu. En önemlisi çamlığın yerini öğrendim. Bir dahaki sefere Paintsign'ın çevresinde kırk tur atmam. =)
Sabah 7'de kalmış olmama rağmen çektiğim feci sırt ağrısı yüzünden evden çıkmayı gözüm kesmedi. Ancak saat 12 gibi doğrulup çıkabildim fakat grubun büyük kısmını kaçırdım tabii ki. Yine de sağolsun, mrmataracı Rıfat Abi ben arayınca benim için bir yarım saat, 45 dakika daha çamlıkta kaldı ve bir kaç atış yaptık. Bu arada tüfekler hakkında fikir alışverişinde bulunduk ve Rıfat Abi'nin Shadowsport'uyla da ateş edince benim CFX'i acilen modifikasyona sokmam gerektiğini anladım.
Herşeye rağmen iyi bir başlangıç oldu. En önemlisi çamlığın yerini öğrendim. Bir dahaki sefere Paintsign'ın çevresinde kırk tur atmam. =)
tüh tanışamadık, neyse bir dahaki sefere.
Murat nice yılları ailenle mutlu, huzurlu ve sağlık dolu geçirmen dileklerimle...
Ben bir süre aranızda olamayacağım arkadaşlar... sanırım 1 yada 2 ay kadar... Sağlık sorunlarım başgösterdi ve bir süre uzak kalacağım aranızdan ama iyileşir iyleşmez gene geç kalsamda buluşmalara aranızdayımmmm....
Mustafa abi geçmiş olsun inşallah kötü bişey yoktur, yapabileceğimiz bişi olursa haber vermen yeter .
Buyrun bekleriz
Valla Rıfat abi gelmeyi bende çok istiyorum ama malum gün yaklaştıkça işler çoğalıyor , benden başkada ilgilenecek kimsem yok herşeye kendim koşturuncada baya bi zaman sıkıntısı çekiyorum, düğünü bi yapsam bütün problemler hallolacak bende rahata kavuşacam
Serdar ,Hakikaten özlettin hepimizi.bu arada hayırlı işle uğraştığını biliyoruz tabii.inşallah her şey gönlünce olur.ancak bizimde üzerimize düşen bir şeyler varsa çekinmeden söyleyebilirsin.elimizden geleni yapmak isteriz.hayırlı mutlu günler...
Serdar ,Hakikaten özlettin hepimizi.bu arada hayırlı işle uğraştığını biliyoruz tabii.inşallah her şey gönlünce olur.ancak bizimde üzerimize düşen bir şeyler varsa çekinmeden söyleyebilirsin.elimizden geleni yapmak isteriz.hayırlı mutlu günler...
Valla bende özledim Osman abi ama bi türlü fırsat bulamıyorum , düşünmeniz bile yeter abicim çok teşekkür ederim , artık düğün gününde hepinizi bekliyorum inşallah , buluşmamızı orada yaparız
Murat nice mutlu yıllar diliyorum... Mustafa, sanada acil şifalar diliyorum. Bu günkü buluşmaya yetişemedim, ama içim cız etti doğrusu. uzun zamandır toplu atışlara katılamıyorum. Arkadaşları çok özledim inşallah en yakın zamanda kalabalık bir buluşma gerçekleştirebilriz. Sağlıcakla kalın....
Herkese Urfa Siverek' ten selamlar. Burası sıcacık, insanın içi ısınıyor... Mustafa geçmiş olsun, acil şifalar dilerim. Umarım önemli bir şey değildir, en kısa zamanda görüşmek üzere...
Serdar sen düğünü yaptıktan sonra .... çıkarsın Bu arada sınavada girmemişssin bir gün önce beyaz su iç çikifte ye laylay lay sonra sınava girme ya yardan ya serden geçecen Emre sende uzmanmışın bu konuda yani urfa isotlu hakiki salçalı ufff 3 gün hatırlattı yaw kendini..
Mustafa geçmiş olsun kendine dikkat et yapabileceğimiz bir şey varsa söyle muhakkak.:)
Murat sana da mutluluklar dilerim Allah bozmasın mutlu mesut bir ömür geçirmeniz dileğiyle.:)
Yaw sevgili arkadaşlar, şu acılı isotlu doğal salçalı şeylerden bide biz yesek ne dersiniz...Anlatıp duruyorsunuz canımız çakiyo...