Diana muhabbeti açılmış bayılırım dianalara benim için diana ve webley vazgeçilmez dir kurcalamak içinde hatsan tercihimdir.
diana 350 çok güzel bir tüfektir ancak magnum sınıfının icatcısı diananın en magnum silahı 350 dir
115mm piston stroku ve 70.8 cc silindir hacmi ile maalesef oldukca uzun namlusuyla öne doğru ağırlık merkezi ile diana 350 çok güç üretir biraz öne sarkar buda kullanıcıyı rahatsız edebilir ve bayada teper nede olsa magnum. hemen hemen eşit hacim ve piston yolu ile 460 daha derli toplu bir silahtır ama bana sorarsanız en oturmuş diana modeli yandan çarklılar 48 52 54 dür 54 ün birkaç handikapı var birincisi ağır olması ikincisi recoilles sistemi zaman içinde boşluk vermesi ben genelde tüm dianalara sahip olduğum için diyorum en oturaklı istikrarlı vede yakışıklı modeli mod 52 dir bana göre
Hocam, Bilgiler için teşekkürler, Diana tüfekler nisanda gibi stoklarda olacakmış 52 yerine 48 gelecekmiş . Bende 3 tüfek arasında kararsızım
1. Diana 350 magnum premium
2. Diana 460 magnum
3. Diana mod 48
Üçünden biri nasipse inşallah ,tabi döviz kurunda patlama olmazsa, 350 magnum modelinden aşırı geri tepme hissiyayatından eleyebilirim. Ağırlık dışında en kolay kurulum mod 48 gibi duruyor, üç tüfeğinde fiyatları yakın birbirine , namlu çıkış hızı olarak 4,5 mm de 1. 350m/sn ,2. 320m/sn, 3. 305 m/sn demiş 5,5 mm de ise üçününde aynı namlu çıkış hızı vermiş kendi sitesinde bana tuhaf enteresan geldi.