ikisi arasında secim yapmam lazım kullanan arkadaşların yorumlarını bekliyorum
kral puncher pro mu / hatsan süpernovamı
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Hatsan nova 250 bar çalışma ve tüp kapasitesi ile daha avantajlı ve modifyeye felan daha uygun ve sağlam.....
-
hatsan süpernova!
-
kullanmadim ancak 250 bar tüpü pompa ile basamazsiniz scuba sarttir koseye ilistireyim dedim.
-
Daystate Air Ranger e hill pompayla 270 bar basiyorduk...sonra muhteşem 400 metre de 60cm çapındaki hedef atışları başlıyordu!
-
Hatsan düz nova
-
barska sniper 6-24x50 gx2 yada Hawke Vantage 6-24x50 AO bunlardan birini de dürbün olarak alacağım sizin tercihiniz hangisi olurdu
-
birde öneri yapan arkadaşlar açıklama yaparsa sevinirim. neden nova neden puncher gibi özellikler sadece tüp hacmimi. mesele hangisi daha iyi hedefe varıyor. ne kadar stabil bunun gibi
-
Daha küçük bir durbun tercih ederdim..
-
Daystate Air Ranger e hill pompayla 270 bar basiyorduk...sonra muhteşem 400 metre de 60cm çapındaki hedef atışları başlıyordu!
Hocam nekadar sürüyordu dolum merak ettim bende bu novayı düşünüyorum ama tüpüm yok 250 bar korkutuyor
-
250 bar 500cc dolumu pompa ile yapılabilirse güzel olur ama zor gibi geldi bana
-
Hayatta ne kolayki ? Ben 37 yıllık hayatımda kolay bir şey ile karşılaşmadım.
-
Regulatorlusunu alırsanız 160 atım sağlar buda günü kurtarır ....
-
önemli olan hill pompa basıyormu yani 250 bar 500cc 590 tl fiyatı var şu anda hill mk4 boşuna yatırım yapmayalım
-
inceleme gelmiş
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
izledim videoyu büyük ihtimalle Hatsan NOVA COMPACT Pcp Havalı Tüfek (Ceketi LW Namlu) bunu alıcam daha hoşuma gitti
-
Zatem compact olanı daha estetik ..... Bende aynısını yapardım.....
-
kocatürk biz bu tüfegi hill mk4 pompa ile doldurabilirmiyiz onu söyle benim için önemli olan o.
-
Zatem compact olanı daha estetik ..... Bende aynısını yapardım.....
kocatürk biz bu tüfegi hill mk4 pompa ile doldurabilirmiyiz onu söyle benim için önemli olan o.
-
Hercules kullanan varmı?
-