Değerli yorumun için teşekkürler.Cevaben biraz geç dönüş yapıyorum , çünkü haftasonu atışa çıkmadan yazmak istemedim.
Indeksli şarjör konusu belirttiğiniz gibi ilk başta biraz kafa karıştırıcı ama sistemi youtube'dan izleyerek çözdüm hatasız olarak diziyorum mermileri ve bu hafta giderken mermiler oturuyor mu yada arada arada ezik büzük var mı diye azami dikkat gösterdim ve cumartesi (Dün) yine atışa gittim yine aynı sorun.
İlk 3 şarjörü kullandım bunlar içinde ilk şarjör seri attı , ama ikinci şarjörde kurma kolunu bi iki kere yine çekmek durumunda kaldım , yarı otm. gibi çalışmadı.
Hatta yine içinde mermi kaldı ama şarjörü yuvasından çıkararak çözdüm , en son 5. şarjörü atarken içinde mermi kaldı şarjörü yuvadan çıkartabildim ama mermi hala içinde duruyor.
Harbi ile çözülebilecek mesele belki ama harbim olmadığı için olduğu gibi zorlamadan bıraktım.
Hatanın arızanın benim tüfekte kronik olduğunu düşünüyorum , yarın Hatsan ile iletişime geçerek fabrikaya servise yollamayı düşünüyorum.
Umarım kalıcı bir çözüm üretilir. Aksi halde duruşu ve atış yaparken ki gücü ile beni hazzın doruklarına çıkaran ilk PCP tüfeğim Barrage'a olan ilgim ve alakam tersine dönecek.
İnsanın para ile hemde ciddi sayılabilecek bir rakam ile zevk alabilmek adına birşeyi satın alıp , hayal kırıklığı yaşaması çok üzücü ,
Hatsan hakkında forumlarda iyi eleştirilerin yanı sıra kulak asmadığım negatif yorum sayısı da çok fazlaydı , yine de hem ithal tüfeklere olan uygun fiyatı oranı ile hem yerli malı olması sebebiyle satın aldım, umarım yaşadığım geçici bir talihsizlikdir. Söylenenler doğru çıkmaz.