ozaman dürbün gereksiz red dot veya gez göz yeterli
Eğer şişe, kutu vb. hedeflere atıcaksanız red dot yeter. Grupman yapacaksanız 25-30 metreden sonra dürbünsüz zor hocam.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Eğer şişe, kutu vb. hedeflere atıcaksanız red dot yeter. Grupman yapacaksanız 25-30 metreden sonra dürbünsüz zor hocam.
Kusura bakmayın, gönderi tıklayınca hata vermişti, 2 mesaj göndermiş.
40 metreye sıfırladığım dürbün ile 50 metrede 7-8 cm, 60 metrede 15 cm civarı düşme oluyo hocam. Okuduklarıma göre 5.5 mm ler daha da çok düşme yapıyormuş. O yüzden 4.5 mm bence daha uygun bu güç için hocam. Birde aklınızda olsun maksimum güçte bile 40 metreden sonra şişe kırmak gittikçe zorlaşıyor, hele 60 dan sonra baya zor. O yüzden amacınız uzak mesafeler ve tahribat ise tüfek almanızı öneririm.
şişe kırarken hangi pelleti kullanıyorsunuz acaba ? gamo rocket mii? . ben de zoraki alacağım ama ultramı lightmı karar veremiyorum. light modeli daha gerçekçi duruyor. ve 4.5 mu 5.5 mu karar veremiyorum.
Saçma ne kadar ağırsa o kadar çok tahribat oluyor hocam. Benim özellikle kullandığım bir pellet yok, hatta halen farklı peletleri de deniyorum. Hatsan torpedo ve gamo pro hunter fena değildi. H&n nin 7 li test saçmasından da aldım ama Jsb hiç denemedim henüz. H&n pelletleri fiyatına göre pek beğenmedim.
50-60 metreye kadar plastik şişeleri rahat delebiliyor, ama cam şişeleri anca kırıyor. 25 metreye sıfırladığım dürbün ile 50 metrede 25-30 cm kadar düşme yapıyor. Geçen gün yaptığım atışlarda sol üstteki hedefin en üstüne nişan aldım ancak ortadaki hedef civarını vurdu;
The content cannot be displayed because it is no longer available.
Normal 12 joule kadar çıkış gücü var 50 - 60 m de kırabiliyorsa gayet iyi
Her atışta kıramıyor hocam. Ağır pelletle ve ortaya doğru gelirse kırıyor.Mesela Torpedo pelletle 60 metrede soda şişesini 4. Vuruşta kırmıştı. Yoksa çınlatıyo, düşürüyo ama kırmıyo
yani 12 joule üretmesi bile bir havalı tabanca için muazzam. be şahsen çok başarılı buluyorum zorakiyi
şişeler için çözüm harika olmuş