hw 97 k fiyatına inanamadım

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • bu sabah havalı silah sitelerini geziyordum.bir kaç siteye baktım .fiyatlar üç aşağı beş yukarı aynı.ben düşünüyorum ama şu an için maddi durum biraz sıkıntılı.almayı düşünen arkadaşlar varsa bunu değerlendirsin derim.herkese selamlar.

mod 95 sas 5.5 + 3-9x32 optima

• sayın arkadaşım internette yazan fiyatları boş verin pazarlıkla intrenette yazan fiyatlardan 100 150 ytl indirim yapıyor çoğu yer zaten 97 k yı 800 ytl ye almak mümkün 77 yide 750 ytl ye ama diana havalı tüfeklerde nedense 5 ytl bile indirim yapmıyorlar.

Evanıx s 10 blızzard - BSA 3,5x10-40

• haklısın ama bu fiyat üzerinden indirim yaptırılırsa daha da uygun olabilir.950 ytl indirim yaptırmak başka 800 küsürden indirim yaptırmak başka

mod 95 sas 5.5 + 3-9x32 optima

• 950'den 750'ye
    800'dende 750'ye indirebilirseniz bir başkalık olmaz, sonuçta iki yerdende 750'ye almış olursunuz :)

.

AA s400 MPR FT + Falcon 10-50x60 FT MilDot Metric

AA s510 Carbine .22 + Hawke RedDot

ankarateam.png