Armsan Phenoma 20 kalibre 82 yard tek kurşun atışı

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Selamlar,
    Uzun araştırmalar sonucu yeni almış olduğum Armsan phenoma 20 kalibrelik tüfeğim ile bu gün yapmış olduğum tek kurşun atışlarımdan bir tanesini siz hobidaşlarım ile paylaşmak istedim.İyi seyirler.

Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Saygılar

• Selamlar; Bende anlamadım bu puan işini ya neyse.Adminlere sormak lazım. Mantığı nedir bu işin diye.
    Saygılar

• Hayırlı olsun yeni tüfeğiniz, keyifli atışlar dilerim.
    Önceki yazılarınızdan yanlış anımsamıyorsam hekimsiniz. Belki ayıp olacak bunu bir hekime hatırlatmak ama mutlaka kulaklık vb. önlem alın kulaklarınız için. Basit 3m iş güvenliği kulak tıpaları bile iş görüyor hiç yoktan iyidir.

Ankara TR

• Yanlış anlamazsanız Bişey merak ettim bu şişeye kaç atış yaptınız?

• Selamlar;
    Ateşli ile ilk tanışmamız olduğundan güvenlik ekipmanı konusunda siparişimizi verdik, Kulaklık ve sağlık konusundaki uyarılarınız için syn. aseyhan 'a teşekkürler, iyiliğimiz ve sağlığımız için yapılan eleştiriye her daim açığız.

Syn blumai yanlış anlaşılacak bir durum söz konusu değildir. Hedef tek atışta vurulmuştur.

Saygılar.

• benım nacizane önerim elli mt ayakta desteksiz atıs yapmayı dene sonucta 20 calıbre tüfeginiz uzun atışlarda bıle performans alırsınız bende pheonama 12 calıbre 61 slug namlu ile elli mt ayakta desteksiz hedef kagıtlarına atışlarım mecut gurupmanı cok guzel

• Selamlar;
    Armsan Phenoma 20 kalibrelik av tüfeğim ile 76 metreden viski şişesine yapmış olduğum atışı siz değerli hobidaşlarımla paylaşmak istedim.
    İyi seyirler.

Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Saygılar

• Selamlar;
    Bu atışta İmperial marka tek kurşun kullandım.
    Saygılar

• Selamlar;
    Armsan Phenoma 20 cal. tüfeğim ile 47 metre mesafeden bira şişesi hedef atışlarım. İyi seyirler.

İyi seyirler